Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /home/www/maxthon.cz/www/includes/utf/utf_tools.php on line 1781
Maxthon CZ • Maxthon 1.6.3 : Maxthon 1

Maxthon 1.6.3

Fórum prohlížeče Maxthon Classic

Maxthon 1.6.3

Příspěvekod Axel Wers » 28. leden 2008 15:59

Maxthon 1.6.3 (build 80) je už dlhší čas najnovšou verziou Mx1, mám taký pocit, že Maxthon 1 sa už asi príliš vyvíjať nebude :(

Celkovo som s ním spokojný, len mám jeden problém. Občas sa mi stáva že keď si otvorím nejaký link v novej záložka a kliknem na ňu tak Maxthon mi v momente padne. Nerobí to pravidelne, len raz za čas. Stretol sa už s tým niekto?
Axel Wers
Bronzový
Bronzový

Maxthon: už žiadny

Re: Maxthon 1.6.3

Příspěvekod shaana » 28. leden 2008 16:54

Axel Wers píše:Maxthon 1.6.3 (build 80) je už dlhší čas najnovšou verziou Mx1, mám taký pocit, že Maxthon 1 sa už asi príliš vyvíjať nebude :(

Podle globálního fóra by se měla "jednička" vyvíjet i nadále, teď je prioritou dotáhnout "dvojku" do solidního stavu (podle mě to je pořád sice dobrá ale beta), pak by se měly kvalitní nové věci z "dvojky" dostat do "jedničky". MX1 je stabilní a odzkoušenej tak proč do toho nějak moc vrtat? :)

Axel Wers píše:Celkovo som s ním spokojný, len mám jeden problém. Občas sa mi stáva že keď si otvorím nejaký link v novej záložka a kliknem na ňu tak Maxthon mi v momente padne. Nerobí to pravidelne, len raz za čas. Stretol sa už s tým niekto?

V poslední době preferuju MX2 ale s tímhle problémem jsem se ještě nesetkal. IMHO Předpokládám, že by mohl mít vliv počet záložek, počet spuštěných programů, velikost paměti atd. atp.
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci

Příspěvekod Axel Wers » 28. leden 2008 17:01

Podle globálního fóra by se měla "jednička" vyvíjet i nadále, teď je prioritou dotáhnout "dvojku" do solidního stavu (podle mě to je pořád sice dobrá ale beta), pak by se měly kvalitní nové věci z "dvojky" dostat do "jedničky".

Super, to znie dobre.

V Mx2 sa mi páči plugin, ktorý umožňuje uložiť screen celej stránky, toto mi v Mx1 chýba...

Předpokládám, že by mohl mít vliv počet záložek, počet spuštěných programů, velikost paměti atd. atp.

Bohužiaľ robí to náhodne, myslím že to bude nejaká systémová chyba.
Axel Wers
Bronzový
Bronzový

Maxthon: už žiadny

Zpět na Maxthon 1