od sioga » 13. listopad 2011 12:44
ano, treti verze prilakala dost velkou masu, asi kvuli webkitu a modernim rozhrani, a i ze zacatku byl dost pozitivni ohlas od verejnosti narozdil ode mne, ale ted uz pomalu si zvykam i ja, kdyz mne ff na...l hlavne diky nezobrazovani prubehu nacitavani flashvidei, a taky komplikovane synchronizaci zalozek atd... nestaci jen email a heslo, ale i nejaky klic aby clovek mel k dispozici.
ale i u mx3 to neni bez problem, rekl bych ze je to stejne jako u mx2, to mnozstvi uzitecnych funkci a klasicke rozhrani, rozmazluje na tolik, ze primourim oci, pri mensich chybach, a doufat ze s dalsi verzi to napravi, ale objevi jen dalsi, ale da se zit dal s nim, a neni duvod prechazet k jinym, ackoliv ta tendence hledat nahradu porad je.
takze je to docela zazrak, ze i pres to tak lokalni prohlizec se da i bez problem pouzivat ve svete, a i tady v ostrovku evropy.
dodatek: a kvuli cemu hlavne jsem chtel napsat prispevek, ohledne tech statistik, docela dobre se tam vede the worldu ale jak jsem ted snazil nacist stranky, coz slo docela dlouho, uvidel ze posledni aktualizace trojky byla vice nez pred rokem, a stranky na dvojku vubec nefunguji, no skoda, docela pekny minimalisticky a uhledny browser, kdovi, treba tvurce zavreli do nejake cinske veznice, ci pretahli do dev maxthonu.