Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /home/www/maxthon.cz/www/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1900: Undefined index: Page Maxthon CZ • Maxthon 3.3.1.2000 : Maxthon 3 - 2
dkas: asi je problém u tebe ... náhledy videí na Android Marketu se mi zobrazují a i Gmail funguje bez problému. Zkus aktualizovat flash nebo koukni jestli ti něco neblokuje adblock.
mne jen obcas pise missing plugin, ale jeste jsem neprisel na to za jakych okolnosti se to deje, ale asi pri vetsim mnozstvim nacitani dalsich flash videi.
Zkusil jsem se ještě chytit stébla a smazat cookies. Zdá se, že některý chyby jsou odstraněny Alespoň ty, který mi pijou nejvíc krev, takže díky za tip, že to je u mě
Missing plugin mi skákalo na yt, když jsem klikl na další video a to se načítalo. Ale chyba jen problika a video se načetlo, takže jsem to nijak neřešil.
Ale kolikrát mi Mx padne při zavírání stránky, když se video přehrává nebo na fb když se přehrává video a vrátím se o stránku zpět...