od Kubi » 12. květen 2010 22:00
Tak já to fakt nechápu...
Alfa verze Maxe3 byly super, byly graficky originální, nesrovnatelné s ničím, bylo jenom třeba pracovat a doplňovat a ze začátku to tak i bylo.
A tak výrobci zapracovali ještě více. Zapracovali a zmršili co se dalo. Máme kopii Google Chromu, trochu crklou konceptem nového FF s pachutí vlezdozadku Windows a ještě k tomu to vypadá, jako by to někdo vyblil. Co se funkcí týče, to málo, co na alfě bylo jakš takš zmizelo a ničím lepším nahrazeno nebylo. Nezbývá než gratulovat! A málem bych zapomněl!!! Teď je to beta!!! Pozór...
Tak mě mrzelo, že funkce, jak já říkám zkroucené šipky, neuměla historii, ach jo. No, tak tuhle super věc soudruzi vypustili úplně. Ikona pro oblíbené, na co?! Zrušíme! A tak máme pod adresním panelem panel s oblíbenými, jako měl IE v roce 1/2. Hlavně, že se kvůli více místa zrušil původní koncept!!! Mám oblíbených tolik, že mi to samozřejmě nemůže stačit. Tak musím do pravého rohu, kliknout a rozbalit ostatní a vybrat si. Když chci otevřít více než jednu adresu, musím tohle opakovat vícekrát.
Vlastně jedna věc přibila a docela podstatná. Při aktivaci nové záložky nekoukáme do bílého pozadí, ale je k dispozici matrix náhledů s uživatelsky nastavetelnými používanými weby.
Maxthon 2 pro mě skončil fiaskem, rozhodně to není špatný prohlížeč, ale doba, kdy jsem se radoval z každé aktualizace, jejda, to už je dávno. Maxthon jsem obdivoval a vzhlížel k němu. Byl jsem pyšný uživatel, ale hlavně jsem se radoval z toho, jak je mi šitý téměř přímo na tělo. Předfinální a finální aktualizace Maxe 2 mě ale naprosto zklamaly. To se částečně spravilo s příchodem Maxe3. Nyní zažívám zklamání znovu. Maxthona budu využívat i nadále, ale bude to jako jezdit s autem než si koupím nové. Bohužel, začínám ho nesnášet...