Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfc() should not be called statically in /home/www/maxthon.cz/www/includes/utf/utf_tools.php on line 1781 Maxthon CZ • Maxthon háže chybu : Maxthon 1
Máxthon 1 mi začal házet tyto chyby u jedné stránky a pak se ukončí.U Maxthon 2 to nedělá.Jsem zvyklej na Maxthon 1 tak bych ho chtěl používát.V Maxthonu 2 mi nejde Eurotran 03.
To je posledni verze Maxthon 1? Dela to i predchozi?
Mimochodem na preklady bych doporucil Google Translate (momentalne dokaze prekladat z 34 svetovych jazyku), zde jsem na to umistil plugin pro preklad do cestiny: http://addons.maxthon.com/cs/post/2318
Tak to jsem z toho blázen.Dnes jsem to skoušel,chvíli nic a pak jsem vlezl do Filmy dabované a už vyskočila chyba atd. Pak jak zavřu Maxthon a otevřu znova tak to hned vyskočí.Děla mi to na PC i NB?
Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Maxthon 1.6.5. na NB a na PC 1.6.2 začalo to zničeho nic na obou PC.Skoušel jsem i jiné verze 1 ale pořád stejné. Nainstaloval jsem Maxthon 2 a tam to nedělá. Jak mám zachovat nastaveni Maxthon 1 při odinstalování a nainstalování. Stači si uložit složku Config pak ji nakopčit?