Ciao všem!
Kucí, tak nevíte kde nám ta finální trojka vázne? Už je to fakt dlouho, ach jo

Nevíte jak donutit Maxe 3, aby mi po přihlášení nezobrazoval v levém horním rohu můj avatar, ale nechal tam znak Maxe3? A pak jedna věc, která mě pěkně štve. Když si zavřu stránku (buď nechtěně nebo protože se unáhlím) vyvolám ji zpět tou zkroucenou šipkou, že? Jj, dotud je to v pohodě, problém ale nastává, když na zpětně vyvolané stránce, chci použit zpět, tlačítko 'undo' je totiž hluché. Čili potřebuji-li se dostat o stránku zpět na aktuální stránce (undo) a z jakéhokoliv důvodu si ji zavřu, ikonu se zkroucenou šipkou požít nemohu, páč je mi úplně k ničemu. Místo toho musím do historie a složitě hledat, což mě pěkně zdržuje a sejří. Nevíte někdo co s tím?
Jinak se mohu přiznat k tomu, že mě Max dost zklamal. De facto ho používám jen z vlastní setrvačnosti, jejíž hnací silou je i to, že není prohlížeč, který by mi momentálně vyhovoval. Apple nesnáším a proto nechci používat Safari, Chrome od Googlu krom WebKitu toho zatím nemá moc co nabídnout, FireFox se mi prostě nelíbí (závidím mu ale podporu nejruznějších platforem a pluginy - kdyby tak měl takovou pozici Maxík) a navíc to Gecko, brrr, to už raději Trident IE s nástavbou (Maxe 2 už ale ne, ti to ale sprznilli soudruzi, to je hnus fialový Kelišová

dále raději

). Opera mi taky nevyhovuje. No, nemám to jednoduché

Ale pořád lepší jak s výběrem mobilního telefonu a jeho platformy. Tam je situace snad ještě horší. Co se to jenom děje?