Překlad webových stránek

Doplňujeme a vylepšujeme si Maxthon
jankub
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 24. květen 2007 15:47

Překlad webových stránek

Příspěvek24. květen 2007 16:01

Zdravím všechny uživatele Maxthonu a jako začátečník hledám marně překladač webových stránek ( alespoň z Aj do Cz ).Na Firefoxu, který rovněž používám mi jde koupený PC Translator 2007 ale tady ne. Neví někdo jak to vyřešit ?
Díky

Uživatelský avatar
Danjar
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 117
Registrován: 6. únor 2007 13:14

Příspěvek24. květen 2007 18:14

Mne ten translator funguje, ale jen u jednicky. Verze 1.5.9.80

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Příspěvek24. květen 2007 21:25

Vzhledem k tomu, že se jedná o IE plugin, tak ty zatím nejsou implementovány.

Autoři Maxthonu chtějí povolit IE pluginy těsně před vydáním finální verze.

Nezbývá nám nic jiného než čekat.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1469
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Překlad webových stránek

Příspěvek25. září 2008 23:13

na preklad je dnes podle me nejlepsi: http://translate.google.cz/translate_tools?hl=cs

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1469
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Překlad webových stránek

Příspěvek5. říjen 2008 21:13

Udelal jsem z toho plugin, po kliknuti na tlacitko se prelozi aktualni zalozka nebo oznaceny text do cestiny. http://addons.maxthon.com/cs/post/2318

Uživatelský avatar
Danjar
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 117
Registrován: 6. únor 2007 13:14

Re: Překlad webových stránek

Příspěvek8. říjen 2008 21:14

Fajn vecicka, jen potrebuji poradit. Kdyz si necham prelozit stranku, kde je dalsi odkaz a kliknutim na nej se mi zobrazi stranka opet v cestine, jak dosahnu toho, aby dalsi stranka byla nactena v puvodnim jazyce? Diky za radu. ;)

kmochna
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 179
Registrován: 11. červenec 2007 22:33

Re: Překlad webových stránek

Příspěvek9. říjen 2008 06:35

já to dělám tak, že odmažu z adresního řádku překladač.

viz:

Kód: Vybrat vše

http://209.85.135.104/translate_c?hl=cz&langpair=auto%7Ccs&u=http://www.windowsbbs.com/windows-xp/56952-caps-lock-message.html&tbb=1&usg=ALkJrhjt78tSqN4gnosuI0LekOArGt8Xgg
na

Kód: Vybrat vše

http://www.windowsbbs.com/windows-xp/56952-caps-lock-message.html&tbb=1&usg=ALkJrhjt78tSqN4gnosuI0LekOArGt8Xgg
Jsem po dovče.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1469
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Překlad webových stránek

Příspěvek21. říjen 2008 19:28

podobny plugin udelal UFO pro vsechny jazyky co Google prekladac umi http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=66061 ale muj je lepsi :) umi prekladat oznaceny text, je mensi a nemluvi na vas arabsky :D

Zpět na „Pluginy“