RE:Flash player Vyřešeno

Maxthon 4 pro Windows, Linux a OS X
david
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 22. únor 2015 17:54

RE:Flash player

Příspěvek10. březen 2015 18:51

Dobré odpoledne našel by se někdo kdo by dokázal poradit s pluginy jak se tám prosím dostanu mam 4 verzi a nemohu na to přijít potřeboval bych aktivovat flash player děkuji za pomoc

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 301
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: RE:Flash player

Příspěvek10. březen 2015 19:11

Ahoj, správa zásuvných modulů jako taková v Maxthonu není, nicméně Flash player je v Maxthonu integrovaný a ve výchozím stavu je vždy zapnutý. Je možné, že na některých stránkách nebude fungovat, protože jsou flash prvky na daném webu nějak blokovány. Pro začátek bych zkusil vypnout blokování reklam na dané stránce (Menu > Adblock Plus > Vypnout) a obnovit (F5) stránku. Pokud to nepomůže, může být chyba jinde. Takhle ale nelze říci kde, potřebujeme více informací. Můžeš sem dát nějaký testovací odkaz na stránku, kde flash nefunguje? :-)
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

david
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 22. únor 2015 17:54

Re: RE:Flash player

Příspěvek12. březen 2015 18:32

Zdravím tak jsem to vyskoušel a nepomohlo musím přepnout do IE a zpět aby se aktivoval teda zpět do turba a když to mám v turbo tak hlasí že flash je instalován ale není aktivní třeba train station na facebooku nebo https://mylittlefarmies.upjers.com/cz/? i další stránky kde vyžaduje flash

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 301
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: RE:Flash player  Vyřešeno

Příspěvek12. březen 2015 19:12

Dobrá, nejprve aktualizuj prohlížeč na nejnovější verzi (aktuálně v4.4.4.3000).

Ujisti se, že máš v Nastavení > Pokročilé nastavení > Obsah > povolenou volbu „Povolit všem stránkám spouštět pluginy“

Pokud to nepomůže, můžeš zkusit buď reinstalaci a nebo následující postup:
0. Ukonči Maxthon.
1. Stáhni a nainstaluj si aktuální verzi Flash playeru z oficiálních stránek.
2. Přejdi do složky C:\Windows\System32\Macromed\Flash.
3. Zkopíruj soubor „NPSWF32.dll“ (případně se může jmenovat i jinak, např. „NPSWF32_16_0_0_235.dll“, ale každopádně začíná na „NPSWF“)
4. Zkopírovaný soubor vlož do instalační složky Maxthonu – standardně C:\Program Files (x86)\Maxthon\Core\Webkit\Npplugins
5. Zapni Maxthon a vyzkoušej, zda to pomohlo.

Funkčnost Flash Playeru si můžeš vyzkoušet ZDE

Poznámka: V některých případech může být prý nutné provést ještě registraci toho nakopírovaného souboru v systémovém Registru či vyčistit mezipaměť v Maxthonu, ale zkus to nejprve bez toho.
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

david
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 22. únor 2015 17:54

Re: RE:Flash player

Příspěvek12. březen 2015 20:05

stahnul jsem novou verzi a ihned flash player spustilo takže děkuju za pomoc a velké plus pro vás takovou flexibilitu neviděl a děkuji velmi za ni je potěšující jste skvělí jsem rád že jsem dostal na váš prohlížeč doporučení :-)

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 301
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: RE:Flash player

Příspěvek12. březen 2015 20:09

Díky, jsem rád, že to pomohlo :-)
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

Uživatelský avatar
Jakub
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 12. březen 2014 20:31

Re: RE:Flash player/YouTube

Příspěvek15. duben 2015 14:27

Prohlížeče:
Alternativní Mozilla SeaMonkye
Maxthon:v4.4.3.4000

Skupina na G+ a Vk:
Maxthon komuníta
https://plus.google.com/b/1167384185660 ... 9215933467
http://vk.com/maxthon_ru

in2xs

Re: RE:Flash player

Příspěvek23. listopad 2017 11:06

Dobrý den,
Windows 7 32bit, Maxthon 4.4.8.1000 a za nic na světě nemohu rozchodit Flash na některých stránkách. Už jsem kvůli tomu odinstaloval a znovu instaloval Adobe Flash NPAPI, PPAPI, ActiveX, také Adobe Shockwave Player (nevím, zda souvisí), dokonce jsem vkopíroval doporučované dll do složky "c:\Program Files\Maxthon\Core\Webkit\Npplugins", následně jsem s těžkým srdcem smazal veškerou historii a nastavení, nakonec jsem přistoupil i k přeinstalaci Maxthonu na novější čtyřkovou verzi (i přes varování antiviru), a došlo i na odinstalování Maxthonu (se smazáním veškerých nastavení) a opětovnou čistou instalaci 4.4.8.1000. Upgradoval jsem i javu na nejnovější verzi (po instalaci ale v Maxthonu vypisuje: "The Chrome browser does not support NPAPI plug-ins and therefore will not run all Java content. Switch to a different browser (Internet Explorer or Safari on Mac) to run the Java plug-in. More info"). Java v MSIE 11 funguje. V nastavení jsem zapnul/vypnul snad všechna nastavení - Povolit všem stránkám spouštět pluginy (zapnuto), Povolit standardní zobrazování v IE režimu, Povolit hardwarovou akceleraci GPU, Vždy používat režim Turbo (vypnuto), Přizpůsobit User Agent identifikaci... Nic nepomáhá. Upgradoval jsem i zřejmě nesouvisející - kodeky v rámci K-Lite_Codec_Pack_1365_Mega.
Nepomohlo naprosto nic, a jsem už z toho zoufalý, protože mi ty stránky v Mx prohlížeči kdysi fungovaly. Například http://www.vesti.ru/onair/ --tato stránka mi ale vypíše (problikne) v černém okně v pčřekladu: pro prohlížení videa musí být -zapnutý javascript -ustanoven Adobe Flash Player -odpojen AdBlocker --- a toto všechno, domnívám se, splňuji. V Maxthonu to ale nespustím, zatímco v jiných prohlížečích ano, například Google Chrome verze 62.0.3202.94 (a to dokonce i se zapnutým pluginem AdBlock). V Maxthonu ABP vypnuto, a to reklamy i vyskakovací okna.
Pomozte mi prosím vyřešit tuto houževnatou chybu.

Uživatelský avatar
2xs
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 23. listopad 2017 09:44

Re: RE:Flash player

Příspěvek23. listopad 2017 11:51

...
jiný příklad jsou stránky jako https://www.facebook.com/live/?ref=book ... 6811992,4z (živá videa --- objeví se v černém obdélníku místo videa hláška "Vyskytla se chyba
Je nám líto, že máte s přehráváním videa potíže")

nebo http://play.iprima.cz/zive/vysilani/Prima-ZOOM (neustále rotuje značka načítání videa - v jiných prohlížečích jako MSIE nebo Chrome mi to jede).

tolik pro upřesnění.

Zpět na „Prohlížeč Maxthon Cloud“