ZÁLOŽKY
nástroje/centrum nastavení/záložky
Otvírat v nových záložkách z - zde si nastav z jakého místa se mají otevírat
Přejít na novou záložku po - tady se určí jaké akci se nová záložka otevře
---------
anebo udělej jednoduchou věc: zaklikni na dolní lište jedno tlačítko (tím se všechny odkazy budou otevírat v novém okně)
Otvírat v nových záložkách z - zde si nastav z jakého místa se mají otevírat
Přejít na novou záložku po - tady se určí jaké akci se nová záložka otevře
---------
anebo udělej jednoduchou věc: zaklikni na dolní lište jedno tlačítko (tím se všechny odkazy budou otevírat v novém okně)
dobry den,
nainstaloval jsem si novy maxthon Version=2.0.3.4643 UNICODE. Mam s nim hned nekolik problemu a netusim jestli uz nektere monosti nema nebo jemon nevim kde je aktivovat.
1) zalozky s odkazy si prohlizec po novem zapnuti nepamatuje vsechny a navic je zprehazi oproti stavu pred vypnutim.
2) pri poklepani na odkaz ktery ma otevrit nove okno se sice nove okno otevre ale take se nastavi jako aktivni. U verzi ktere jsem pouzival doted (MyIE a maxthon) se dalo vse okolo otevirani zalozek nastavit, tady jsem prislusna nastaveni nenasel.
3) u starsich verzi bylo zobrazeno pro kazdou aktivni zalozku ovladani okna ve smyslu win. Tedy krizek na zavreni zalozky, podtrzitko na zmenseni a obdelnicek pro maximalizaci oken tzv. systemova tlacitka. Nova verze toto take neumi?
Pokud posledni verze toto vsechno neumi, rad bych se zaptal ktera posledni jmenovane umoznuje.
Dekuji
nainstaloval jsem si novy maxthon Version=2.0.3.4643 UNICODE. Mam s nim hned nekolik problemu a netusim jestli uz nektere monosti nema nebo jemon nevim kde je aktivovat.
1) zalozky s odkazy si prohlizec po novem zapnuti nepamatuje vsechny a navic je zprehazi oproti stavu pred vypnutim.
2) pri poklepani na odkaz ktery ma otevrit nove okno se sice nove okno otevre ale take se nastavi jako aktivni. U verzi ktere jsem pouzival doted (MyIE a maxthon) se dalo vse okolo otevirani zalozek nastavit, tady jsem prislusna nastaveni nenasel.
3) u starsich verzi bylo zobrazeno pro kazdou aktivni zalozku ovladani okna ve smyslu win. Tedy krizek na zavreni zalozky, podtrzitko na zmenseni a obdelnicek pro maximalizaci oken tzv. systemova tlacitka. Nova verze toto take neumi?
Pokud posledni verze toto vsechno neumi, rad bych se zaptal ktera posledni jmenovane umoznuje.
Dekuji
add1. netusim - me to nedela - mozna by to slo obejit pouzivanim skupin (to urco znas z maxe1)pkod píše:
add2 centrum nastaveni/zalozky/ Přejít na novou záložku po
--- kdyz vsechny odskrtnes tak ti to automaticky neprejde na zadnou zalozku -zustane aktivni puvodni zalozka.(muzes i zaexperimetovat kdy je to vhodne a kdy ne)
add3 centrum nastaveni/zalozky/Tlačítko "Zavřít Záložku" na záložkách
- krizek pro zavreni zalozky,kliknuti pravou mysi lze i vybrat zavrit zalozky nalevo/napravo . staricky panylek z maxe 1 tu bohuzel jeste neni
Otevírání nových záložek
Bohužel ani nová verze mi nevyřešila otevírání nových záložek rovnou jako aktivních, zatímco IE o umí nastavit. Bohužel je to pro mě tak obtěžující, že pokud mi tu někdo nebude umět poradit co s tím, pak se budu muset skvělého Maxtona vzdát.
Běžně si otevírám několik oken "do zásoby" a neustále přepínat na původní stránku mě moc vadí.
Už jsem se jednou ptal, nevíte co s tím?
Běžně si otevírám několik oken "do zásoby" a neustále přepínat na původní stránku mě moc vadí.
Už jsem se jednou ptal, nevíte co s tím?
záložky vždy v novém okně
Asi řeším to samé co ostatní: když kliknu na odkaz, dám pravé tlačítko otevřít v novém okně anebo když použiju přetažení myší, tedy prostě když otvírám novou záložku z odkazu, vždy se mi aktivuje nová záložka. Já bych ale chtěl zůstat na té původní záložce s odkazem, tak jako psal kolega: tedy si nacvakat nové okna do zásoby a pak si je postupně prohlížet. Ví někdo jak na to? dík.
pratele vzdyt to je v nastaveni
nastroje
centrum nastaveni
zalozky
----
prejdete si na sekci:
takze z popisku vyplyva ze pokud zde neco zaskrtneme bude nova zalozka aktivni(napopredi) - pro nazornost zaskrtneme - Super přetažení & puštění aneb Drag&Drop.ulozime
ted kdyz neco bafneme na strance a upustime (super Drag&Drop) otevre se nam to v nove zalozce a hned vam ji hodi jako aktivni. cili to co nechcete.pro to aby se to oteviralo na pozadi v nastaveni odskrtneme pri jakem zpusobu.treba kdyz zaskrtnu Otevření z oblíbených & historie chtel bych aby me to na to hned preslo (zaskrtnu).pri super Drag&Drop natahnu 20 linku a chci aby byli na pozadi odskrtnu.
----
edit// pokud by v nastaveni byly komplikace mohl bych to udelat tak nejak obrazkove a nekam to sem soupnu na forum
nastroje
centrum nastaveni
zalozky
----
prejdete si na sekci:
----Přejít na novou záložku po
Otevření z lišty adres & lišty vyhledávání
Otevření z oblíbených & historie
Seznam zpět
Kliknutí myší a Shift + kliknutí
Kliknutí prostředním tlačítkem
Super přetažení & puštění aneb Drag&Drop
takze z popisku vyplyva ze pokud zde neco zaskrtneme bude nova zalozka aktivni(napopredi) - pro nazornost zaskrtneme - Super přetažení & puštění aneb Drag&Drop.ulozime
ted kdyz neco bafneme na strance a upustime (super Drag&Drop) otevre se nam to v nove zalozce a hned vam ji hodi jako aktivni. cili to co nechcete.pro to aby se to oteviralo na pozadi v nastaveni odskrtneme pri jakem zpusobu.treba kdyz zaskrtnu Otevření z oblíbených & historie chtel bych aby me to na to hned preslo (zaskrtnu).pri super Drag&Drop natahnu 20 linku a chci aby byli na pozadi odskrtnu.
----
edit// pokud by v nastaveni byly komplikace mohl bych to udelat tak nejak obrazkove a nekam to sem soupnu na forum
Otevřít v nové záložce
Moje nastavení: Centrum nastavení, Přejít na novou záložku po = vše prázdné, nic není zaškrtnuto. Chci otevřít nové okno z odkazu, např. článek z Idnes, chci, aby, aby po otevření tohoto okna, zůstalo aktivní původní okno, ne nově otevřené. Pokud použiji funkci Super Drag and Drop, zůstane aktivní původní okno. Pokud ale na odkaz kliknu pravým tlačítkem, dám Otevřít v nové záložce, bude aktivní nové okno. To je ten problém ...
Ahoj, tak jsem po case zkusil novou verzi a stale pretrvava problem s oteviranim zalozek v novem okne ale bez prepnuti na novou.
V menu se sice dost chybejicich nastaveni znovuobjevilo ale toto zrovna na. Pokousel jsem se toto resit i nastavenim kombinaci stisku tlacitek mysi ale tam zase neni akce "otevri v novem okne". Takze jedine funkcni ale naprosto nevyhovujici je klikat prostrednim tlacitkem resp. mackat kolecko coz neni zrovna pohodlne. Opravdu se s tim neda neco delat? Vzdyt prvni verze tuhle volbu maji.
Dik Petr
V menu se sice dost chybejicich nastaveni znovuobjevilo ale toto zrovna na. Pokousel jsem se toto resit i nastavenim kombinaci stisku tlacitek mysi ale tam zase neni akce "otevri v novem okne". Takze jedine funkcni ale naprosto nevyhovujici je klikat prostrednim tlacitkem resp. mackat kolecko coz neni zrovna pohodlne. Opravdu se s tim neda neco delat? Vzdyt prvni verze tuhle volbu maji.
Dik Petr