Funguji nekomu skupiny v Maxthon2??
V predchozi verzi jsem mel skupinu www stranek, ktere se automaticky po spusteni maxthonu vsechny otevrely v zalozce. V Maxthon2 mam take definovanou skupinu, ale nemuzu nastavit, aby se mi pri spusteni maxthonu otevreli vsechny odkazy ve skupine.Vi nekdo, co s tim??
Dekuji
skupiny v Maxthon2
Re: skupiny v Maxthon2
> Centrum nastavení
> Domovská stránka
> Startovací stránka
> Otevřít složku oblíbených položek:
> ... Procházet...
> Vybrat patřičnou skupinu
> Domovská stránka
> Startovací stránka
> Otevřít složku oblíbených položek:
> ... Procházet...
> Vybrat patřičnou skupinu
Re: skupiny v Maxthon2
a vam to takto opravdu funguje??
Samozrejme jsem to mel nastavene dle vaseho navodu,ale po zavreni a znovuspusteni Maxthona,se otevre jen jedna zalozka s prazdnou strankou.Pritom v te skupine mam definovane ctyri stranky.
Pri zavirani je v tom dialogu take nastaveno "otevrit vybranou slozku oblibenych", ale ani tak to nefunguje.
Mam Maxthon 2.1.5.1250, cestinu mam mozna na nizsi verzi Maxthon2, ale vse se zobrazuje v poradku.
Takze nevim, proc mi to nefunguje.
Dekuji za odpoved
Samozrejme jsem to mel nastavene dle vaseho navodu,ale po zavreni a znovuspusteni Maxthona,se otevre jen jedna zalozka s prazdnou strankou.Pritom v te skupine mam definovane ctyri stranky.
Pri zavirani je v tom dialogu take nastaveno "otevrit vybranou slozku oblibenych", ale ani tak to nefunguje.
Mam Maxthon 2.1.5.1250, cestinu mam mozna na nizsi verzi Maxthon2, ale vse se zobrazuje v poradku.
Takze nevim, proc mi to nefunguje.
Dekuji za odpoved