Po instalaci nové verze Maxthon 2.0.1.6526 jsem zjistil, že záložka Oblíbené zmizela. Předchozí verze byla Maxthon 2.0.1.5462.
Položku lze sice znovu importovat, ale po restartu programu opět zmizí.
Uvítám jakýkoliv tip na odstranění problému.
M2 Beta4- chyba záložky Oblíbené
M2 Beta4- chyba záložky Oblíbené
Děkuji za reakci.
Instaloval jsem program znovu, do nového adresáře a tímto jsem problém odstranil. Předtím jsem, vždy instaloval do původního adresáře.
Instaloval jsem program znovu, do nového adresáře a tímto jsem problém odstranil. Předtím jsem, vždy instaloval do původního adresáře.
Re: M2 Beta4- chyba záložky Oblíbené
Zajímavé je, že já jsem to instaloval do stejného adresáře.MPH píše:Děkuji za reakci.
Jsem rád, že Ti to již funguje.
Záložky
Já jsem také instaloval do stejného adresáře, problémy se záložkami ani s oblbanými položkami jsem neměl zato jsem měl problémy s proxy. Jako resume - moc nedoporučuju Betu 4, Beta 3 se mi zdá mnohem stabilnější. Uvidíme co nám přinese Beta5 nebo už RC1?
Naposledy upravil(a) shaana dne 11. únor 2007 22:07, celkem upraveno 1 x.
V maxthonu 1.x a 2.x jsou oblíbené řešeny rozdílně ale při instalaci nové verze M 2.x lze pustit průvodce importem z M 1.x a v pořádku se mi naimportovaly i skupinyPuskvor píše:S instalací a rozběháním oblíbených položek sem problémy nemel, ale nemohu ze starsi verze Maxthonu 1.xyz importovat do verze 2.xyz Skupiny stranek, ktere sem si vytvoril.
To sice ano ale problém to neřešíCulprit píše:Skupiny stránek, můžeš využít otvírání přes adresář v oblíbených (možnost přes pravé tlačítko myši).
-
- Bažant