Nová záložka (ctrl+N)
Nová záložka (ctrl+N)
Dobrý den,
prosím o radu, nemůžu najít řešení. V Maxthonu2 je nastaveno ctrl+N na prázdnou záložku, no a já bych chtěl aby se mi rovnou otevřela Homepage (v novém okně).
Pokud změním u zkratky (ctrl+N) na &homepage, pak to nevytvoří novou záložku, ale na homepage skočí v aktuální.
Pak je tedy jinde možnost nastavit, že homepage se má otvírat v novém okně, jenže to se poté otvírá i při stisknutí homepage, a to je nežádoucí.
Nemáte někdo prosím nějaký nápad?
prosím o radu, nemůžu najít řešení. V Maxthonu2 je nastaveno ctrl+N na prázdnou záložku, no a já bych chtěl aby se mi rovnou otevřela Homepage (v novém okně).
Pokud změním u zkratky (ctrl+N) na &homepage, pak to nevytvoří novou záložku, ale na homepage skočí v aktuální.
Pak je tedy jinde možnost nastavit, že homepage se má otvírat v novém okně, jenže to se poté otvírá i při stisknutí homepage, a to je nežádoucí.
Nemáte někdo prosím nějaký nápad?
Ja sice pouzivam jednicku, ale snad poradim. Otevri domaci stranku, kde si na zalozce zvol pravym tlacitkem mysi Nastavit klavesovou zkratku, treba F1. No a pak misto Ctrl + N vzdy zmacknes F1, kdy se Ti zobrazi v novem okne domaci stranka.
Naposledy upravil(a) Danjar dne 30. červen 2007 00:09, celkem upraveno 1 x.
Je to prosté milý Watsone
A je to 

Kód: Vybrat vše
Nástroje
-> Centrum nastavení...
-> Klávesové zkratky
-> u [Ctrl+N] Nastavit akci
-> vybrat Homepage [32792]

Nainstaloval jsem si poslední verzi 2.0.2.2165.
Nastavil jsem si otevírat v nové záložče Homepage a na klávesovou zkratku CTRL+N jsem si nastavil Homepage.
Při stisku CTRL+N se kupodivu otevře nová záložka a načte se Homepage.
Není to to co jsi chtěl. Někdo to tu již zmiňoval výše.
Nastavil jsem si otevírat v nové záložče Homepage a na klávesovou zkratku CTRL+N jsem si nastavil Homepage.
Při stisku CTRL+N se kupodivu otevře nová záložka a načte se Homepage.
Není to to co jsi chtěl. Někdo to tu již zmiňoval výše.