Nezobrazí se všechny obrázky
Nezobrazí se všechny obrázky
Tak jsem přešel na maxthon2. Bohužel se mi začíná stále častěji stávat nekompletní nahrání obrázků. Nejlépe to jde vidět na různých bazarech. Pokud se obrázek nevykreslí hodí chybu:
HTTP 400 - Chybný požadavek
U jedničky byla možnost zathnout volbu - pokusit se znovu o přihrání nezobrazených obrázků. Ve 2 mi chybí.
Jinak obrázky se v pořádku zobrazí např. ve Firefoxu2.
V maxthonu mám všechny filtry obsahu vypnuty.
web na kterém je to nejlépe vidět - www.mimibazar.cz
Maxthon 2 - 2.0.3.4643 UNICODE
HTTP 400 - Chybný požadavek
U jedničky byla možnost zathnout volbu - pokusit se znovu o přihrání nezobrazených obrázků. Ve 2 mi chybí.
Jinak obrázky se v pořádku zobrazí např. ve Firefoxu2.
V maxthonu mám všechny filtry obsahu vypnuty.
web na kterém je to nejlépe vidět - www.mimibazar.cz
Maxthon 2 - 2.0.3.4643 UNICODE
Problém vznikl z minuty na minutu. Včera ráno jelo vše OK a najednou buch a mimibazar přestal fungovat.
Tento obrázek:
http://img4.mimibazar.cz/foto/2/070524/19/b5862273.jpg
V maxthonu2 - HTTP 400 - Chybný požadavek
Ve firefoxu2 - v pořádku
Jedu celý vláček - MyIE - Maxthon1 - Maxthon2. Zatím jen v Maxthon2 mám takový problém z obrázky. Není nekde nejaký plugin pro dodatečné dohrání obrázků jako byla možnost v jedničce?
Tento obrázek:
http://img4.mimibazar.cz/foto/2/070524/19/b5862273.jpg
V maxthonu2 - HTTP 400 - Chybný požadavek
Ve firefoxu2 - v pořádku
Jedu celý vláček - MyIE - Maxthon1 - Maxthon2. Zatím jen v Maxthon2 mám takový problém z obrázky. Není nekde nejaký plugin pro dodatečné dohrání obrázků jako byla možnost v jedničce?
:whistle: Microsoft = Vir jak noha.veski píše:Tak to nepomohlo.
Zkusil jsem nainstalovat jedničku a ani tam to nejede (nikdy s ní nebyly problémy). Vypnuty všechny filtrace i firewall jsem na chvíli vypnul. A nic. Takže dvojkou to není. Něco je v háji v systému.
Co máš za IE? IE7 nebo 6.
Co máš za OS? XP nebo Vista
IE6, winXP SP2 + bezpečnostní záplaty. Ale ten den se nic zvláštního nedělo. Nic se mi automaticky nestahuje. Ale XP mi stejně jedou už cca 2 roky v kuse tak je čas na přeinstalaci. Maxthonu se vzdát nechci. Tak jsem si na něj zvykl, že se na jiném prohlížeči trápím.
Teď mne ještě napadlo, že na tatíkovém pc s maxthonem1 nejedou mapy na www.mapy.cz.
Je to záhada. Zkusím ještě zítra pobádat a jinak -> přeinstalace PC.
PS: O víkendu musí být vše v pořádku. Manželka čile obchoduje na mimibazaru a proto mám nůž na krku
Teď mne ještě napadlo, že na tatíkovém pc s maxthonem1 nejedou mapy na www.mapy.cz.
PS: O víkendu musí být vše v pořádku. Manželka čile obchoduje na mimibazaru a proto mám nůž na krku

2 roky je docela dlouho, kdy6 se na Pc maká. Sice mám 2 PC kde systém nainstalovaný mám přes 6 let. Ale vím, že tam šlape všechno, bojím se reinstalace, že to šlapat nebude. A pouštím tam pouze věci, které fungují.veski píše:IE6, winXP SP2 + bezpečnostní záplaty. Ale ten den se nic zvláštního nedělo. Nic se mi automaticky nestahuje. Ale XP mi stejně jedou už cca 2 roky v kuse tak je čas na přeinstalaci. Maxthonu se vzdát nechci. Tak jsem si na něj zvykl, že se na jiném prohlížeči trápím.
Mapy.CZ = pohraj si s nastavením. Pohyby myší atd. všechno by mělo fachat :whistle: