Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Uživatelský avatar
sejvi
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 27. únor 2008 07:36

Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 14. leden 2009 14:48

Ahoj nainstaloval jsem si novou verz Maxthon 2.5.1 (prepsanim stavajici verze). Vse vypada v poradku, jen nemuzu najit ZOBRAZIT OHRANICENI WINDOWS. Ve drivejsi verzi to bylo - viz. obrazek. A ted to tam chybi, jsem zvykli na ohraniceni. :( Predem diky za radu!

Obrázek

Kubi

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 14. leden 2009 15:21

Přesně tak, shit! Hledal jsem to, jestli to není někde zašité v menu, ale nic jsem nenašel. Bez toho ale Maxthon nechci, nechápu jak mohlli tohle dát pryč, zvláště u Maxthonu, nechápu a velké zklamání, protože hlavní nabídku někde vpravo, to fakt ne! A to jsem si opravdu snažil si na to zvyknout. Nejde to, cukají se mi nohy, dostávám tiky. Souhlasím, že to šetří místo, ale je to pro mě Grc... :thumbsdown:

Uživatelský avatar
sejvi
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 27. únor 2008 07:36

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 14. leden 2009 15:28

Snad to nekdo DOHLEDA.., ten vzhled bez ramu je HNUS!
Tato verze je konecne rychla pri otevreni VICE zalozek.

luccas
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 23
Registrován: 16. květen 2007 22:40

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 14. leden 2009 19:40

Já se přesně opačného názoru :-D , když tam jsou ty ráme je to kničemu. Bez rámu mi to vyhovuje líp.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 14. leden 2009 22:51

Take jsem rad ze Maxthon jako jeden z mala nezobrazuje ten hloupý rám.

hnedka

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 00:59

To zobrazeni bez ramu je asi lepsi, ale udelalo mi to trochu caru pres rozpocet, protoze jsem zvykly mit vpravo nahore WinAmp a ted je na tom miste menu, takze jsem WinAmp musel posunout do stredu. Skoda, ze to menu nejde presunout doleva nebo nekam mezi tlacitka. Kazdopadne me velmi prijemne prekvapila rychlost!!! Jeste doufam, ze doresi to s tim zamrzanim stranek, neb nektere dokazi zamrznout prohlizec i ted.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 02:29

Menu jde presunout kdekoli, skoro cely Maxthon jde krasne preskladat, nejjednodussi je drzet alt a pak muzes vsechno mysi popresouvat.

Podle me to anti-zamrzavani fungovalo v beta verzi lip (2.5.1.3835) nez v konecne (2.5.1.4075) - testovaci stranka ktere zpusobi zamrznuti: http://ie.sogou.com/testdead.html

marnov
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 16. říjen 2007 08:20

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 09:18

dev píše:Menu jde presunout kdekoli, skoro cely Maxthon jde krasne preskladat, nejjednodusi je drzet alt a pak muzes vsechno mysi popresunovat.

Podle me to anti-zamrzavani fungovalo v beta verzi lip (2.5.1.3835) nez v konecne (2.5.1.4075) - testovaci stranka ktere zpusobi zamrznuti: http://ie.sogou.com/testdead.html
Mě příjde, že je to naopak :) .. beta mi zamrzala pořád, 2.5.1.4075 se mi zatím jeví stabilní :) ... ale taky mi chybí to ohraničení :(

Uživatelský avatar
cafa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 2
Registrován: 15. leden 2009 09:33

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 09:51

Děcká,konečně se mi to povedlo jaxitaxi přeskládat..... ,ale byli to nervy :wink:

zdravím
Přílohy
maxthon.jpg
puzzle složeno :)
maxthon.jpg (130.32 KiB) Zobrazeno 6008 x

hnědka

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 12:23

dev píše:Menu jde presunout kdekoli, skoro cely Maxthon jde krasne preskladat, nejjednodusi je drzet alt a pak muzes vsechno mysi popresunovat.

Podle me to anti-zamrzavani fungovalo v beta verzi lip (2.5.1.3835) nez v konecne (2.5.1.4075) - testovaci stranka ktere zpusobi zamrznuti: http://ie.sogou.com/testdead.html
Diky! Tenhle trik s altem jsem neznal :)

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 19:44

cafa píše:Děcká,konečně se mi to povedlo jaxitaxi přeskládat..... ,ale byli to nervy :wink:

zdravím
zajimava kombinace, :) muzes se pochlubit nebo inspirovat i zde: Jak vypadá váš Maxthon?

56L6EP

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 20:54

Maxthon používám již od doby MYIE, ale toto je první nová verze, kterou jsem smazal. Jsem prostě zvyklí na klasické ohraničení windows, na toto jsem si nezvykl. Nemohl by jste někdo poslat někam tvůrcům požadavek, aby to vrátili.

Uživatelský avatar
sejvi
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 27. únor 2008 07:36

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 15. leden 2009 21:52

Tak jsem si nainstaloval novou verzi i na mini notebook EEE901 a nakonec jsem rad, ze ohraniceni nemam. Pomoci ALTu jsem si vse prizpusobil k obrazu svemu. Dokonce jsem usetril jeden cely radek a to se u tohoto maleho notebooku naramne hodi...!

Obrázek

Lms
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 43
Registrován: 4. červenec 2008 19:16

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 16. leden 2009 07:15

Chvíli jsem nadával, že nemám ohraničení Windows, ale už jsem si zvyknul a ještě ušetřím trochu místa :) .
404: Podpis nenalezen

Kubi

Re: Maxthon 2.5.1 - Zobrazeni ohraniceni windows?

Příspěvek 16. leden 2009 09:12

Caw všem.

1) Jak dostat rám windows do new Maxthon? :thumbsdown:
2) Jak uvolnit panel pro vyhledávání (Ctrl+F) a zakotvit si ho dole (tohle mě drásá již od některé z aktualizací) :thumbsdown:
3) Co se to s Maxthonem děje. Již po druhé mi svazuje ruce. Na to nejsem u něj zvyklý a proto ho taky používám.
4) Jinak takový drobný detail se kterým bych se ale už nějak vyrovnal. Nelíbí se mi fialové a jiné zvýraznění (po najetí na ně myší) ikon pro oblíbené vlevo a panel zavřít vpravo. :thumbsdown:
5) Je to pro mě best browser, ach jo...

Odpovědět