Maxthon v 2.5.11

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 7. prosinec 2009 14:48

Byl uvolněn finální Maxthon v 2.5.11.3390

Opravuje chyby 2.5.11.3353 a vylepšuje podporu Windows 7, jazykové soubory stále nebyly aktualizovány, češtinu můžete stahovat níže.

[Stažení programu]

[Stažení Češtiny]

Seznam změn
http://www.maxthon.com/changelog.htm
Přílohy
Czech.m2l
(32.91 KiB) Staženo 464 x

Uživatelský avatar
dkas
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 61
Registrován: 2. červen 2009 10:51

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 7. prosinec 2009 15:02

Teda co mají s tím oficiálním downloadem? To vůbec nejede :-?

Komu to nejde, zkuste Rapidshare...
http://rapidshare.com/files/317495403/m ... 1.3390.exe

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 7. prosinec 2009 15:21

Nevím, co s ním mají, tipuju špatnou konektivitu mimo Čínu, ale když stahuje přes Správce stahování, tak to není tak špatné.

abbe
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 23
Registrován: 3. září 2008 20:32

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. prosinec 2009 15:45

Už jsem se ptal jinde jestli je v 2.5.11 něco jiného než částečně zaflastrované přiznané chyby.
Nebo je nějaký důvod opustit verzi 2.5.9?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. prosinec 2009 17:16

Kromě toho snad jedině pokud máš Windows 7...

Pavelkon

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 13. prosinec 2009 18:44

Mám problémy s vyhledávací lištou Google. Nejnovější lišta nefunguje korektně. Je nějaká informace jestli a kdy to bude opravený?

abbe
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 23
Registrován: 3. září 2008 20:32

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 30. prosinec 2009 19:15

Dospěl jsem k závěru, že Maxthon 1.6.5 je lepší než Maxthon 2.x.
Na xchat.cz je dvojka nepoužitelná, pokud tam trochu vzroste zátěž.
Jednička funguje bez problémů.
Pokud není nová verze alespoň stejně funkční jako ta stará, tak stojí za hovno.
Uvědomuji si ale (i v tomto čase), že bohužel brečím na nesprávném hrobě...

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 30. prosinec 2009 21:58

XChat mi nějak náročný nepřijde. Jaký máš počítač, jaký operační systém, jakou verzi IE? Nějaké externí doplňky? A ještě je potřeba rozlišovat Maxthon 2.x a 2.5.x.

abbe
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 23
Registrován: 3. září 2008 20:32

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 30. prosinec 2009 22:48

Úplně stejné pro Mx 2.x a 1.x. 1.x funguje. 2.x je shit.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 31. prosinec 2009 00:24

No doufal jsem, že mi odpovíš... A jestli tě to potěší, tak se chystá aktualizace Mx1. :)

bonita

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. březen 2010 18:10

Ahoj, Mám problém, v 2,5,11 nemám vůbec nastavení. Nemůžu teda změnit domovskou stránku a vůbec si upravit nastavení. Plííís, kde je problém???

kmochna
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 179
Registrován: 11. červenec 2007 22:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. březen 2010 18:16

bonita píše:Ahoj, Mám problém, v 2,5,11 nemám vůbec nastavení. Nemůžu teda změnit domovskou stránku a vůbec si upravit nastavení. Plííís, kde je problém???
Tak si tam položku nastavení přidej: klik pravou myší do menu/ přizpůsobit, uchopit vybrané tlačítko a umístit tak, kde je potřeba.

do nastavení se dá dostat i přes adresní řádek a zadáním max:config
Jsem po dovče.

bonita
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 8. březen 2010 18:14

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. březen 2010 18:21

Díky, nastavil jsem si vše přez ten max:config . Nástroje tam přidat nejdou, nejsou tam prostě. Ale takhle mi to stačí. Díky.

kmochna
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 179
Registrován: 11. červenec 2007 22:33

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. březen 2010 18:37

bonita píše:Díky, nastavil jsem si vše přez ten max:config . Nástroje tam přidat nejdou, nejsou tam prostě. Ale takhle mi to stačí. Díky.
mrkni ještě jednou podle obrázku:
cudlik.jpg
cudlik.jpg (60.08 KiB) Zobrazeno 4008 x
Pokud tam nemáš, zkus vyresetovat Maxthon (nastavení smazat)
Jsem po dovče.

bonita
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 8. březen 2010 18:14

Re: Maxthon v 2.5.11

Příspěvek 8. březen 2010 18:45

Dobrý, povedlo se mi to tam dát, jen to nefunguje. Nastavím si otevírání v nový záložce z panelu adres, z oblíbených a podobně, žel se to neotevře v nové. A otevřít stránku vůbec nejde. Jen načítá a načítá. Že já vůl nezůstal u staršího :-(

Odpovědět