Načítání obrázků

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
jirkas

Načítání obrázků

Příspěvek 21. březen 2010 12:02

Jak zvolit obrázky

jirkas

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 21. březen 2010 12:14

Ahoj,prosím potřebuji poradit,jak a kde nastavit aby se mi správně načítaly obrázky na stránkách,problém je,že na některých stránkách se nenačtou všecny náhledy u výrobků,ale třeba část ano.Ani když dám stránku obnovit,tak je to stejné.V nastavení mám načítání obrázků povoleno,V Mozille se všechno zobrazuje korektně.Díky

jirkas

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 21. březen 2010 12:25

PS-Když kliknu na ikonu pravým a dám zobrazit obrázek,tak se načte

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 21. březen 2010 16:14

Můžeš dát prosím nějaký odkaz?

A jakou verzi s jakým IE a na jakém Windows používáš?

jirkas

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 22. březen 2010 09:28

Maxton mám 2.5.11.3390 a I.E. mám 8 verzi 8.0.7600 a používám Windows 7.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 22. březen 2010 10:43

Máš pravdu, zlobí to, když se naraz načítají obrázky z více serverů: http://stevesouders.com/hpws/max-connections.php

Jdu nahlásit bug.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 22. březen 2010 17:12

Divné, že to dělá i u spousty dalších prohlížečů...

Nicméně, snad s tím teda něco udělají... http://bugtracker.maxthon.com/view.php?id=150

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 4. duben 2010 22:35

Tak tohoto jsem si vsiml uz davno a dela to dovcil a zacina me to uz s..t. Casto se to projevuje u internetovych obchodu (CZC napr.), dela mi to na vice strojich.
V Chrome, IE8 i Firefoxu vse Ok, dokonce v M3 taky, ale v M2 je to des bes a je to cim dal horsi, nejenom obrazky, ale pady prohlizece, vytuhavani stranek, neobjeveni se scrollbaru a dalsi a dalsi (sorry za OT).
Tolik let jej pouzivam, ale jeste chvili a zacnu migrovat nekam jinam, i kdyz me to bude hodne bolet, ale pomalu a jiste se stavam otrokem, misto uzivatelem a citim se jako clovek pred rozvodem, ktery se nedokaze odhodlat a porad si tak, ze se ten druhy jeste napravi a trpi a trpi...

(XP SP3)
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 6. listopad 2010 08:24

Lidicky nevite, jestli se uz neco spravilo nebo co s tim. Dostavam se do pasti, kdy M2 je diky teto chybe prakticky nepouzitelny a M3 je nepouzitelny totalne, protoze neumi vubec nic. Jsem v situaci kdy pouzivam oba prohlizece zaroven podle poctu obrazku na webu... :(
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 6. listopad 2010 14:10

Zkus plugin Force Pictures: http://addonsmx.maxthon.com/cs/post/653

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 15. listopad 2010 18:24

Jo, je to lepsi, ale porad je to na pytel.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

comte
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 18. prosinec 2007 00:38

Načítání obrázků - vyskakujících

Příspěvek 16. listopad 2010 10:26

Nevím, jestli se to týká přesaně tohoto fóra, ale prosadil jsem si před pár lety doma Maxthon, nyní 2.5.16.100-beta , ale mám problém s načítáním "vyskakujících" obrázků, již nějakou dobu, ale jen z některých stránek. například manželka často hledá zde http://www.brumla.cz, když však klikne na jakýkoliv obrázek-zboží, aby se zvětšilo, tak jí vyskočí nic neříkající okno cca100x100pixelů. v IE 8 to však vyskočí normálně, nevíte, kde by mohl být problém? Děkuji.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 17. listopad 2010 01:33

Tomuto problému se dá vyhnout, když zaškrtneš v Nastavení - Rozšířené - Zobrazit vyskakovací okna jako záložky.

comte
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 18. prosinec 2007 00:38

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 18. listopad 2010 02:13

To jsem zkoušel, ale není to ono, proč mít další záložky. Jde mi o princip, když to jde v IE 8, proč to nejde v Maxthonu? Nějak se to nastavit musí, protože někde to funguje a někde ne.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Načítání obrázků

Příspěvek 18. listopad 2010 20:19

Ona je to známá chyba, ale opravy se ještě nedočkala.

Odpovědět