Maxthon 2.5.15

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Odpovědět
bonita
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 8. březen 2010 18:14

Maxthon 2.5.15

Příspěvek 16. září 2010 17:31

Ahoj. Mám mám problém. Sekají se mi v prohlížeči videa. Určitě to není připojením nebo počítačem protože na ostatních prohlížečích mi to jede bez problémů. Nevíte kde může být problém?? Díky.

bonita
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 8. březen 2010 18:14

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 16. září 2010 17:33

Mimochodem, dělalo mi to i na předchozí verzi. A dokonce například na novinkách videa nešla vůbec. Teď jdou všude ale sekaj se.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 16. září 2010 18:05

Na Novinkách většinou nejdou videa protože máte v blokování reklam příliš obecný termín "ad".

To sekání by bylo nejlíp vidět, ale zkuste aktualizovat Flash: http://get.adobe.com/cz/flashplayer/

bonita
Bažant
Bažant
Příspěvky: 6
Registrován: 8. březen 2010 18:14

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 19. září 2010 12:19

Díky, srovnalo se to. Nechápu to ale, flash player se mi aktualizuje pravidelně sám. Teď jsem ho zaktualizoval já a jede to. Super a dík. A ještě jedna otázečka. Když se mi otevře náhled v novém okně (v tom malém ale nevím jak se mu říká) tak mi to nejde zvětšit. Dřív stačilo najet na kraj myší, chytit a roztáhnout. Teď to ale nejde. Kde je chyba?? Dík za radu. Tady je screen. http://hasickl.rajce.idnes.cz/Screen_ma ... _nazvu.jpg

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 19. září 2010 13:23

Nevím kde je chyba, ale vyhnout by se tomu mělo jít, když zaškrtneš v Nastavení - Rozšířené - Zobrazit vyskakovací okna jako záložky.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 19. říjen 2010 19:17

mne zas vadi, ze od te doby co maxthon zavedl nezavisly beh zalozek, a to vyresil tak ze nova zalozka je vlastne jen dalsi okno, ovladane hlavnim panelem maxthonu, tak v aeru, pro maximalizovani okna nebo zobrazeni z hl. panelu windows se okno neanimuje, jako ostatni prohlizece ale nejdriv problikne cerna obrazovka a pak se az ukaze prohlizec, stejne tak pri tom aeru pri presouvani se v seznamu zalozek se pod tim zobrazi nejdriv cerne pozadi. coz teda je takova zavada ze bud musim pouzivat basic theme ale ne s tou klasickou svetle modrou ale musim menit na cernou, ale pak v maxthon3, to moc nepromysleli a zobrazuje se barva ramu okna jako v klasickem basic.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 28. únor 2011 17:55

ani jsem si nevsiml ze vysla nova verze i kdyz bezvyznamna, a brani mi v pouzivani jen jedna vec, pri maximilizovani z panelu ve win7 s aerem se porad zobrazuje na okamzik cerna obrazovka, to je tezke totak doresit?
kdyz tak deve napis to tam i kdyz uz asi budou ladit jen bezpecnostni chyby a mx2 stejne jako 1ka upadne casem v zapomneni.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 28. únor 2011 19:58

O tomto ví, ale asi je to složitější problém.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 21. březen 2011 23:17

hele od jake verze jde zas zobrazit ram okna? protoze v tehle 2.5.16 jsem to vsiml az ted, a kdyz jej zapnu, tak se vyresi mi to cerne problikavani okna pri maximalizovani z panelu ve win7.
ty jo, to ze bych zas zacal pouzivat mx2? a zrovna dnes uz je dostupny konecne final firefox4, na ktery jsem chtel prejit.
zas s mx2 jsem byl spokojeny, dokud jsem pouzival xp a win7 s basic theme, ale ff4 zas bude se vyvijet a budou tam porad nejake novinky. no stejne jsem ff pouzival jako druhy prohlizec, tak uvidim.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 22. březen 2011 17:10

Teď už to bude skoro rok...

Poslední verze (podpora pro IE9): http://dl.maxthon.com/mx2/mx_2.5.18.200.exe

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Maxthon 2.5.15

Příspěvek 25. březen 2011 15:26

myslim ze ve starsich verzich, slo pretahovat slozky primo na panelu oblibenych, ne? ted uz jen ukazuje krizek.

Odpovědět