MX2 + IE9 beta

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Odpovědět
Uživatelský avatar
dkas
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 61
Registrován: 2. červen 2009 10:51

MX2 + IE9 beta

Příspěvek 5. říjen 2010 13:48

Tak nevím, ale po instalaci beta verze IE9 mi Maxthon funguje tak nějak divně. Konkrétně mi třeba po nějaký době (pokaždý jinak dlouhá) přestane načítat obrázky, to pak nejde ani spustit Centrum nastavení Maxthonu. Zkoušel jsem povypínat různý nastavení a zatim jsem pořád neúspěšnej. Ještě že ta trojka funguje, ale tam zase nejsou všechny funkce, na který jsem si navyk... Jo, těžká volba :|
Každopádně, dělá to ještě někomu, to zamrzání obrázků? Na ofiko fóru jsem nic nenašel (pravda, zase tolik jsem tomu hledání nedal)
Konfiguraci mám Win7 Pro i Home 32-bit (dva počítače, chová se stejně), IE9 beta, Maxthon 2.5.15

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 5. říjen 2010 14:20

Tohle je také oficiální fórum.
Trojka používá standardně WebKit a ne IE, tak se nejde divit. Mně IE9 vůbec nefungoval, takže jediné co bych poradil je počkat s instalací na opravenou verzi.

Uživatelský avatar
dkas
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 61
Registrován: 2. červen 2009 10:51

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 5. říjen 2010 14:57

Oficiální jsem myslel na forum.maxthon.com
Počkat myslíš na opravenou verzi MX2 nebo IE9? Každopádně, nějak to běží, jen to občas zdržuje...

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 5. říjen 2010 15:26

Myslel jsem IE9, ale chyba může být i v Maxthonu, kdo ví...

kmochna
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 179
Registrován: 11. červenec 2007 22:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 7. říjen 2010 14:41

Potvrzuju. Nejhorší na tom je, že se nedá vysledovat nějaká souvislost. Někdy to jede dny bez problému, někdy maxe restartuju i 5x za hodinu.
Jsem po dovče.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 17. březen 2011 21:11

Beta 2.5.18.100 už má v nastavení i volbu pro zapnutí IE9 módu.
http://dl.maxthon.com/mx2/mx_2.5.18.100.exe

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 30. březen 2011 14:47

nejak jsem nenasel tlacitko kompatibilniho zobrazeni, jako treba v ie9, ani v menu jsem to nezahledl, jde to vubec?
napr. ufon.cz pri rezimu ie9 nezobrazuje hlavni menu.
na seznamu jednu chybku opravili, ale v ufonovi jsou tak blbi, ze pri jak jsem psali ie9, ptali jaky pouzivam prohlizec.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 30. březen 2011 16:16

Existují na to doplňky: http://addonsmx.maxthon.com/cs/post/2567
(A případně to jde i přímo v Maxthonu přes filtry, ale to je trošku složitější.)

Poslední beta už je 2.5.18.200: http://dl.maxthon.com/mx2/

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 31. březen 2011 12:41

moc teda nefunguje. ne na vsech strankach se to prepina, a na tom ufonovi konkretne taky ne.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 31. březen 2011 18:02

Na globálním fóru byla myslím aktuálnější verze...

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 31. březen 2011 18:15

odsud, jsem to videl, ale dam instalovat, a v doplcich se neobjevi.
http://bbs.maxthon.cn/viewthread.php?ti ... ra=&page=4

uz to mam, nainstaloval jsem rucne, rozbalenim archivu do slozky s pluginy.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 2. duben 2011 10:38

kdy bude asi final 2.5.18? uz jsem odinstaloval ie9 z win7, a ta rychlost je neksutecna.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: MX2 + IE9 beta

Příspěvek 12. duben 2011 22:40

no musel jsem zase vratit zpet ie9, nejak se mi casto misto obrazku zobrazovali krizky, ale i pak obcas totez stavalo, no nevim jestli neni chyba nekde jinde v systemu, ale co se mi casto stavalo ze proste prohlizec dost casto zamrzaval hlavne pri otevirani odkazu, a bylo nutne prohlizec vypnout v prehledu procesu nebo dokonce i cely windows.
nevim jestli neni chyba treba ssd diskem, tak mozna totez dela i nekomu jinemu, at vim?

Odpovědět