Maxthon 2 a Facebook

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Odpovědět
Bodan
Bažant
Bažant
Příspěvky: 5
Registrován: 20. prosinec 2010 21:14

Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 20. prosinec 2010 21:44

Ahojky všem. Rád bych se zeptal, jaké máte zkušenosti s Maxthonem verze 2.5.15.1000 UNICODE a zobrazení stránek Facebooku. Já osobně mám dosti špatné, alespoň v této verzi Maxthonu. Všechny delší diskusní příspěvky jak na hlavní stránce, tak i na vlastním profilu jsou psané, jako jediný řádek, nejsou zalamované podle velikosti otevřeného okna. Na spodní straně okna se mi zobrazí posuvník a když si chci přečíst tyto delší vzkazy, tak mi nezbývá nic jiného než posouvat posuvníkem zprava do leva, což je dosti nepraktické a především pak nepohodlné. Nehledě na to, že pokud je text doplněn o obrázek, tak jej nelze kolikrát ani pořádně přečíst. Budu rád, když se podělíte o Vaše zkušenosti.
Pro adimistrátora bych měl dotaz na to, jestli by s touto situací šlo něco udělat. Pokud použiji klasický IE, nebo jiný prohlížeč, tak se mi stránky Facebooku zobrazí normálně. Zkusil jsem se vrátit ke starším verzím Maxthonu a vše bylo rovněž v pořádku. Takže bude chyba asi jenom v této verzi. Na verzi 3 se mi přecházet nechce. Neboť dle mého mínění, není tak propracovaný jako 2 řada. Díky za Vaše zkušenosti, Bodan.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 22. prosinec 2010 15:19

Já tento problém nemám, používám 2.5.16.200 na IE8.

Bodan
Bažant
Bažant
Příspěvky: 5
Registrován: 20. prosinec 2010 21:14

Re: Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 23. prosinec 2010 10:55

Nainstaloval jsem verzi 2.5.16.1000 UNICODE v IE Version 8.0.7600.16385, ale nic se nezměnilo, příspěvky jsou na Facebooku pořád bez zalamování. V nastavení Maxthonu - Hlavní: mám přitom "Výchozí zvětšení: 100 %." A na Facebooku jsem nikde žádné nastavení velikost zobrazování stránky nenašel.

Bodan
Bažant
Bažant
Příspěvky: 5
Registrován: 20. prosinec 2010 21:14

Re: Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 1. leden 2011 09:23

Heureka, kdo se nevzdává, nakonec dosáhne toho co chtěl. Už mi Facebook (FB) maká jak má. :thumbsup:
Řádky se zalamují, no je to paráda :innocent:

Uživatelský avatar
Danjar
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 117
Registrován: 6. únor 2007 13:14

Re: Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 1. leden 2011 09:50

A problém byl v čem :?:

Bodan
Bažant
Bažant
Příspěvky: 5
Registrován: 20. prosinec 2010 21:14

Re: Maxthon 2 a Facebook

Příspěvek 1. leden 2011 10:07

Ve vlastním nastavení Maxthonu, konkrétně v položce: Nástroje/Nastavení Maxthon/Rozšířené a v sekci >>Prohlížení jsem zrušil zaškrtnutí položky >> Přizpůsobit řetězec UserAgent: << a po restartu Maxthonu bylo vše OK.

Odpovědět