Speed Dial

Doplňujeme a vylepšujeme si Maxthon
Míla
Bažant
Bažant
Příspěvky: 2
Registrován: 4. únor 2008 08:50

Speed Dial

Příspěvek 12. březen 2008 13:31

Nezobrazují se náhledy ve Speed Dialu. Co mám udělat?

Míla
Bažant
Bažant
Příspěvky: 2
Registrován: 4. únor 2008 08:50

Příspěvek 12. březen 2008 16:56

Tak už jsem to vyřešil. Stačila opětovná instalace zásuvného modulu.... :idea:

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Příspěvek 12. březen 2008 23:27

Perfekt, snad to někomu pomůže, díky :)
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed dial

Příspěvek 12. srpen 2008 19:11

Dodal jsem k Speed Dial cestinu, zakladni veci jsem prelozil podle Opery, kdyby se vam muj preklad nelibil, tak si ho muzete upravit nebo vymazat a pouzivat stale anglicky. ;)

V Maxthon 2.1.3 Speed Dial nefungoval dobre, to opravuje nova verze tohoto pluginu 2.1.0, jen je potreba pred aktualizaci Speed Dial vypnout a restartovat Maxthon. http://forum.maxthon.com/viewthread.php ... #pid439175

stesal

Speed Dial

Příspěvek 14. září 2008 20:20

Výhodou by bylo,kdyby "Speed Dial" se dal rozdělit do několika skupin jak je u "Firefoxu".To bych uvítal moc rád protože Maxthonem se mi nejlíp pracuje.Děkuji za spolupráci.

//téma sloučeno - Dev

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 14. září 2008 21:16

dival jsem se jak pracuje plugin Speed Dial (i Fast Dial) ve Firefoxu ale nevim co mas na mysli

stesal

Re: Speed Dial

Příspěvek 14. září 2008 21:54

dev píše:dival jsem se jak pracuje plugin Speed Dial (i Fast Dial) ve Firefoxu ale nevim co mas na mysli
Přesně "Speed Dial".Aby se vněm dala udělat skupina " 1,2,3,4,5,atd." a aby v každé skupině se dalo navolit libovolný počet okének (přík.nejvíc 40.).Pak aby se dala každá skupina pojmenovat,třeba:
#1.Webové stránky na filmy,|#2.Webové stránky na hudbu,|atd. Je tam možnost i nastavení libovolných barev pro každou položku,rámeček,písmo.Je to moc výhodný.Nemusíš si nic zapisovat a je to rychlý.
Vždyť to musíš znát.Nejseš nováček jako já.Dostal jsem se k počítači před rokem a je mi 47,a to sem ani nevědel jak se zapína.No teď už sním umím ledacos udělat.Kopírovat,tisknout,uploudovat,převádět
a ještě víc.Dik za pochopení.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 14. září 2008 22:12

mas novy Speed Dial? v nem je mozne pridavat i skupiny http://addons.maxthon.com/cs/post/1471 (jen je asi nutne vypnout blokovani automaticky oteviranych oken)

stesal

Re: Speed Dial

Příspěvek 15. září 2008 00:18

No mám,ale teď mi poraď,kde mám vypnout to blokování oken.Nejak to nemůžu najít.Díky moc

stesal

Re: Speed Dial

Příspěvek 15. září 2008 00:28

Jo už jsem to našel.Jestli sem to udělal správne tak to bylo v položce "lovec reklamy.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 15. září 2008 16:09

Jo, v Lovci reklam.

Jak popisujes ty skupiny, tak ja tohle resim primo v Oblibenych polozkach, tam mam odkazy prave takhle roztridene do slozek.

Ale dival jsem se ted podrobne jak to teda je v Speed Dial pro Firefox a mozna by to Abc@home autor Speed Dial pro Maxthon pridal, nejlepe mu napsat tady do fora: http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=72029

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 25. září 2008 21:10

Abc@home uz pracuje na verzi 3, krome rychlejsiho nacitani a jinych zmen zde budou i pozadovane skupiny :) zatim je jen beta verze http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=74044

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 28. září 2008 19:32

Mohli byste prosim nekdo tento plugin vyzkouset, jestli vam bude fungovat cestina? Ja mam nekde divne znaky, ale kdyz si Abc@home zkusil zmenit ve windowsu jazyk na cestinu, tak jemu to slo dobre.

kmochna
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 179
Registrován: 11. červenec 2007 22:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 29. září 2008 10:46

jsou tam. :(
Zkoušel jsem změnit kódování - nezabralo.
Budeš mu muset vnuknout myšlénku, aby jazyk byl jen a pouze v Unicode.
Jsem po dovče.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Speed Dial

Příspěvek 13. leden 2009 18:59

mimochodem uz to opravil :)

Odpovědět