Weather Toolbar 1.0.0

Doplňujeme a vylepšujeme si Maxthon
Odpovědět
Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Weather Toolbar 1.0.0

Příspěvek 30. březen 2007 12:55

Name: Weather Toolbar
Version: 1.0.0
Author: Neo101

Plugin + čeština: Globální fórum
========================================

Pro aktivaci českého jazyka je potřeba změnit soubor scripts/WeatherConfiguration.js

Kód: Vybrat vše

##-----[ FIND ]--------------------------------------------
configObj.language = {'type' : 'select', 'name' : 'language', 'options': {'English' : 'English',
##-----[ IN-LINE, FIND ]
} }
##-----[ IN-LINE, BEFORE ADD ]-----------------------------
, 'Czech': 'Czech'
##-----[ SAVE/CLOSE ]--------------------------------------
Přílohy
t_Weather_Toolbar_1.0.0.Czech.zip
čeština
(3.42 KiB) Staženo 274 x
t_Weather_Toolbar_1.0.0.m2p
plugin
(64.04 KiB) Staženo 1653 x
Naposledy upravil(a) Culprit dne 9. duben 2008 17:41, celkem upraveno 1 x.

up_david
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 9. duben 2008 15:49

Weather Toolbar

Příspěvek 9. duben 2008 15:54

z ňákého důvodu mě neje stáhout Weather Toolbar. Při kliknutí na stáhnout soubor se mě oběví stránka http://forum.maxthon.com/index.php?act= ... t&id=16086, může mě někdo poradit? Díky
P.S.: a to samé při stažení češtiny k němu

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Re: Weather Toolbar

Příspěvek 9. duben 2008 17:25

up_david píše:z ňákého důvodu mě neje stáhout Weather Toolbar. Při kliknutí na stáhnout soubor se mě oběví stránka http://forum.maxthon.com/index.php?act= ... t&id=16086, může mě někdo poradit? Díky
P.S.: a to samé při stažení češtiny k němu
Je to velmi jednoduché a prosté a ty nemůžeš toto tušit. 8) Děkuji za info, opravím linky, jen co budu mít chvilku času.
Globální Maxthon forum doznalo značných změn a proto tyto dva odkazy nejsou funkční.

Medved
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 30
Registrován: 26. červenec 2007 16:23

Příspěvek 11. duben 2008 08:46

Nainstaloval jsem plugin, bohužel mi to pařád ukazuje hodnotu v Fahrenheita, i když mám samozřejmě nastaveno na Celsia, Takže ted mi to ukazuje například 63°C :? :?
Nevíte co stím? díky!!!

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Příspěvek 11. duben 2008 11:10

Medved píše:Nainstaloval jsem plugin, bohužel mi to pařád ukazuje hodnotu v Fahrenheita, i když mám samozřejmě nastaveno na Celsia, Takže ted mi to ukazuje například 63°C :? :?
Nevíte co stím? díky!!!
Již jsem o tom dal info autorovi, uvidíme co s tím udělá.

Krivonozka
Bažant
Bažant
Příspěvky: 2
Registrován: 2. srpen 2008 17:55

Re: Weather Toolbar 1.0.0

Příspěvek 2. srpen 2008 18:04

Při pokusu o stažení se mi zobrazí stránka Obsah fóra
index.php?page=6&action=file&file_id=34
prosím o opravení, děkuji

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Re: Weather Toolbar 1.0.0

Příspěvek 4. srpen 2008 11:42

díky a opraveno

Odpovědět