Kdy bude Mx3 final?
Kdy bude Mx3 final?
Zdravím, netušíte někdo kdy by tak měla vyjít konečná verze Maxthon 3? Třeba jestli něco není na oficiální fóru... Díky
Re: Kdy bude Mx3 final?
Snad až se jim to povede dopilovat.
Ale slibovali Mx3 betu (už ne alfu) na začátek tohoto roku a finální verze měla původně být někdy 2010...

No docela se to vleče a poslední dvojkový verze mi nějak blbnou jak v XP tak Win7. Vždy se zaseknou během psaní. Hlavně to blbne na Fejsbůku.
Už aby byla final trojka
Už aby byla final trojka
Možná by to vyřešilo zakázat v nastavení Plovoucí tlačítko u vstupního pole.
Plovoucí tlačítko pro text jsem zakázal už dávno. Zkusím ho kompletně zakázat. Uvidíme...
Tak jestli si to měl zakázané, tak zkus spustit Maxthon v Safe Mode, odkaz je třeba v nabídce start (nebo to zde už bylo několikrát popsáno).
Mx3 sa mi celkom pozdával a bude to posledná šanca pre Maxthon. Ešte uvidím čo prinesie IE9, ale moc tomu nedávam, pretože vývojári IE resp. Maxthonu robia veci tak dlho ako keby si mysleli že do dôchodku budem čakať.
Sorry, ale od 2.5.x je to najhorší browser aký používam. Zvyk je len železná košela, preto som ešte nepresedlal na iný browser.
Neviete ktorý browser umožňuje otváranie odkazov že ich potiahnem myšou a otvoria sa na novej karte? Bez toho nemôžem fungovať. Som strašne sklamaný z Maxthonu, kedysi to bol rýchly browser, ale to čo sa deje v poslednej dobe je na zaplakanie. Totálne zlyháva na stránkach kde sa používa hojne ajax.
Sorry, ale od 2.5.x je to najhorší browser aký používam. Zvyk je len železná košela, preto som ešte nepresedlal na iný browser.
Neviete ktorý browser umožňuje otváranie odkazov že ich potiahnem myšou a otvoria sa na novej karte? Bez toho nemôžem fungovať. Som strašne sklamaný z Maxthonu, kedysi to bol rýchly browser, ale to čo sa deje v poslednej dobe je na zaplakanie. Totálne zlyháva na stránkach kde sa používa hojne ajax.
A když zkusíš IE8 tak je to to samé?
Ciao všem!
Kucí, tak nevíte kde nám ta finální trojka vázne? Už je to fakt dlouho, ach jo
Nevíte jak donutit Maxe 3, aby mi po přihlášení nezobrazoval v levém horním rohu můj avatar, ale nechal tam znak Maxe3? A pak jedna věc, která mě pěkně štve. Když si zavřu stránku (buď nechtěně nebo protože se unáhlím) vyvolám ji zpět tou zkroucenou šipkou, že? Jj, dotud je to v pohodě, problém ale nastává, když na zpětně vyvolané stránce, chci použit zpět, tlačítko 'undo' je totiž hluché. Čili potřebuji-li se dostat o stránku zpět na aktuální stránce (undo) a z jakéhokoliv důvodu si ji zavřu, ikonu se zkroucenou šipkou požít nemohu, páč je mi úplně k ničemu. Místo toho musím do historie a složitě hledat, což mě pěkně zdržuje a sejří. Nevíte někdo co s tím?
Jinak se mohu přiznat k tomu, že mě Max dost zklamal. De facto ho používám jen z vlastní setrvačnosti, jejíž hnací silou je i to, že není prohlížeč, který by mi momentálně vyhovoval. Apple nesnáším a proto nechci používat Safari, Chrome od Googlu krom WebKitu toho zatím nemá moc co nabídnout, FireFox se mi prostě nelíbí (závidím mu ale podporu nejruznějších platforem a pluginy - kdyby tak měl takovou pozici Maxík) a navíc to Gecko, brrr, to už raději Trident IE s nástavbou (Maxe 2 už ale ne, ti to ale sprznilli soudruzi, to je hnus fialový Kelišová
dále raději :shupup:). Opera mi taky nevyhovuje. No, nemám to jednoduché
:whistle: Ale pořád lepší jak s výběrem mobilního telefonu a jeho platformy. Tam je situace snad ještě horší. Co se to jenom děje? 

Kucí, tak nevíte kde nám ta finální trojka vázne? Už je to fakt dlouho, ach jo

Jinak se mohu přiznat k tomu, že mě Max dost zklamal. De facto ho používám jen z vlastní setrvačnosti, jejíž hnací silou je i to, že není prohlížeč, který by mi momentálně vyhovoval. Apple nesnáším a proto nechci používat Safari, Chrome od Googlu krom WebKitu toho zatím nemá moc co nabídnout, FireFox se mi prostě nelíbí (závidím mu ale podporu nejruznějších platforem a pluginy - kdyby tak měl takovou pozici Maxík) a navíc to Gecko, brrr, to už raději Trident IE s nástavbou (Maxe 2 už ale ne, ti to ale sprznilli soudruzi, to je hnus fialový Kelišová

Bohužel jim ten vývoj jde hodně pomalu a vypadá to, že než trojka bude schopná jak dvojka, tak to ještě pár roků potrvá. 
K avataru: Nejjedodušší je změnit si přímo avatar.
Nebo ve složce: C:\Documents and Settings\jméno-windows-účtu\Data aplikací\Maxthon3\Users\uživatelský@mail.cz
Nebo pak jedině složitou úpravou skinu.
Navrácení celé historie prostě ještě nefunguje.
PS: Použím Maxthon 2, jen protože jsem ještě také nic, co by mi více vyhovovalo nenašel.

K avataru: Nejjedodušší je změnit si přímo avatar.
Nebo ve složce: C:\Documents and Settings\jméno-windows-účtu\Data aplikací\Maxthon3\Users\uživatelský@mail.cz
Nebo pak jedině složitou úpravou skinu.
Navrácení celé historie prostě ještě nefunguje.
PS: Použím Maxthon 2, jen protože jsem ještě také nic, co by mi více vyhovovalo nenašel.

Maxthon 3 dostane nové rozhraní: http://blog.blog.zive.cz/2010/03/vyvoj- ... maxthon-3/
Hm, jak myslí. Jestli příjdou tady s tím, tak s Maxem končím

412T5
Tak jsem měl již tu čest se osobně tváří v tvář setkat s novým rozhraním Maxe 3 a je to hnus fialový !!!
To opravdu nemohou myslet vážně !!! 

Tak snad nebude chybět možnost vzhledy přepínat. 

Já to nechápu, hodně lidí nadává na nový vzhled. Ale asi jsem nějaký divný, mě se zdá ten vzhled o mnoho lepší než ten předchozí i když samozřejmě má některé své nedostatky, které budou ale určitě (doufám) dotaženy do konce.
404: Podpis nenalezen