3.0.21.1000 released
3.0.21.1000 released
+ added multi-column Fav Bar
+ added "set Fav Bar display folder"
+ added "set as most favorite"
+ added using Middle Click / Shift + Left Click to open favorite items inactivated
+ added new options of Tabs and Mouse Gestures
+ added "set Fav Bar display folder"
+ added "set as most favorite"
+ added using Middle Click / Shift + Left Click to open favorite items inactivated
+ added new options of Tabs and Mouse Gestures
Re: 3.0.21.1000 released
hele zmizelo mi tam u adresového řádku F1-F12 možnosti, dá se to někde zas aktivovat?
Viz:
[Smart Address Bar]
- removed drop down list Shortcut Keys
http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=79970
[Smart Address Bar]
- removed drop down list Shortcut Keys
http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=79970
já jsem si na to tak zvyknul a oni to zrušej
nevíš proč to smazala? nebo jestly to třeba časem nevrátí
Občas odstraní v rámci zjednodušení málo používané funkce, ale nevím jestli je i toto stejný případ, nijak mě to netrápí, tak jsem se o to víc nezajímal.
Ja ani neviem že tam niečo také bolo 
Ale konečne je Maxthon poriadny browser. Oproti Mx2 oveľa rýchlejší a aj s pamäťou pracuje lepšie (zrejme vďaka zmene jadra). Dosť sa podobá na Chrome (žeby ďalšia čínska kópia?
) ale oproti Chrome má možnosť sťahovať videá a robiť screeny zo stránok, čo používam dosť často.
Btw, keď si na niektorých stránkach chcem dať otestovať browser, tak mi tam vypisuje, že používam Safari. Toto by sa malo fixnúť.

Ale konečne je Maxthon poriadny browser. Oproti Mx2 oveľa rýchlejší a aj s pamäťou pracuje lepšie (zrejme vďaka zmene jadra). Dosť sa podobá na Chrome (žeby ďalšia čínska kópia?

Btw, keď si na niektorých stránkach chcem dať otestovať browser, tak mi tam vypisuje, že používam Safari. Toto by sa malo fixnúť.
To musí fixnout všechny ty testovací stránky samy.
Tady jim to detekuje dobře: http://user-agent-string.info/
-
- Hibernující křeček
Tak jsem si stáhnul poslední verzi. Mám hned ze začátku problémy. Špatné zobrazení webů s rychlým jádrem - konkrétně www.autofun.cz a www.hellshare.com. Docela mi to vadí, jelikož na tyto weby často chodím. Další problém je, že se mi na webu www.alza.cz neotevře takvé to rozbalovací okénko, třeba když na hlaví stránce najedu na položku komponenty. Starší verze ( konkrétně bych řekl, že 20.4000) to uměla, sice to jednou z pěti pokusů skončilo pádem prohlížeče a bylo to pomalé ale aspoň něco. Nějaká rada? Dělá vám to taky nebo je to nějaký problém u mě? 

Ono by bolo lepšie keby si sem hodil screeny tých webov, lebo takto si my sotva domyslíme čo sa ti tam zle zobrazuje, keďže u mňa sa hellshare zobrazuje absolútne bez problémov.
To isté aj s tým rozbalovacím menu na alza.cz, keď tam nabehnem myšou cez Komponenty tak sa samo otvorí.
To isté aj s tým rozbalovacím menu na alza.cz, keď tam nabehnem myšou cez Komponenty tak sa samo otvorí.
Tak tam klikni na Analyze my UA a potom si všimni čo je napísané pri položke Agentarius. Ahadev píše:To musí fixnout všechny ty testovací stránky samy.
Axel Wers: Služba user-agent-string.info Maxthon 3 detekuje správně, jak psal dev.
Ve srovnání se službou Agentarius. Agentarius detekuje špatně, s tím Maxthon nic nenadělá. Provozovatel služby Agentarius asi není kvalitní a ani nikdo na něj neodkazoval a netvrdil to o něm.
Ve srovnání se službou Agentarius. Agentarius detekuje špatně, s tím Maxthon nic nenadělá. Provozovatel služby Agentarius asi není kvalitní a ani nikdo na něj neodkazoval a netvrdil to o něm.
404: Podpis nenalezen
-
- Hibernující křeček
Tak tady dávám ty screeny. Nevím co by mě to mohlo způsobovat... Docela mě to štve, jen doufám, že nebudu muset reinstalovat windows... Maxthon mám rád, respektive jsem na něj hodně zvyklí, používal jsem dokonce i verzi 1.6 a to mi bylo tak 13:-) 3jka je bezva, par drobnůstek a je to téměř dokonalé...Axel Wers píše:Ono by bolo lepšie keby si sem hodil screeny tých webov, lebo takto si my sotva domyslíme čo sa ti tam zle zobrazuje, keďže u mňa sa hellshare zobrazuje absolútne bez problémov.
- Přílohy
-
- špatné zobrazení stránek.png (107.4 KiB) Zobrazeno 13280 x
Hellboycze: Mě hellshare funguje normálně. Zkus vymazat cache a případně i cookies prohlížeče. Občas se mi stává, že se prohlížeč "zblázní" a pak pomůže jenom toto.
404: Podpis nenalezen
-
- Hibernující křeček
Paráda, pomohlo to;-) Moc díky za radu. Pomohlo to dokonce i na té alze, ale co se týká toho padání, když chci ty menu rozbalovat, zrovna ted se mi to povedlo zase;-)Lms píše:Hellboycze: Mě hellshare funguje normálně. Zkus vymazat cache a případně i cookies prohlížeče. Občas se mi stává, že se prohlížeč "zblázní" a pak pomůže jenom toto.