Takže zoznam vecí čo mi v Mx3 chýba:
Všetky možnosti s obľúbenými položkami, ktoré boli v Mx2.
Teda
obnoviť favicony
možnosť mať obľúbené vo viacerých stĺpcoch vedľa seba, nie iba v jednom
možnosť označiť najobľúbenejšie
Karty
možnosť uzamknúť karty
kto má prístup na ich fórum by to tam mohol tlmočiť, lebo mne sa na to fórum nedá zaregistrovať a login mi nefunguje.
Inak nechápem ten vývoj Maxthonu, zvyčajne to býva tak, že novšie verzie majú všetky možnosti zo starších verzií + niečo nové, ale v Mx3 chýba toľko vecí z Mx2 ako keby išlo o nejaký iný browser. Lebo keď sa na to pozerám, tak v podstate by som mohol začať používať Chrome.
A Mx3 akosi padá keď otvára pdf dokumenty.
Mx3 wish list
Re: Mx3 wish list
Login na globální fórum je stejný jako pro Maxthon online účet. Ale třeba i já teď jako Maxthon ambassador sbírám feedback i z tohoto fóra, takže to zanesu do požadavků, ale je tam ještě dost věcí s výšší prioritou. A ano, každá řada Maxthonu je praktický nový prohlížeč. Teď trojka hlavně proto že je vystavěna znova na jiném jádře. A také jsem si říkal, že bych mohl používat Chrome, ale Maxthon má prostě některé funkce a chování, které mi ze všech prohlížečů vyhovuje nejvíce.
Kdyžtak můžeš kontaktovat mezinárodního zástupce i přímo na: http://maxthon.com/content/feedback
A na PDF bug jsem znovu upozornil, kdyžtak můžeš zatím zkusit použít Foxit reader místo Adobe.
Kdyžtak můžeš kontaktovat mezinárodního zástupce i přímo na: http://maxthon.com/content/feedback
A na PDF bug jsem znovu upozornil, kdyžtak můžeš zatím zkusit použít Foxit reader místo Adobe.
Re: Mx3 wish list
Dík poskúšam.
No jasné, Mx3 spravil veľký krok keď začal používať iné jadro a funkcie ako sťahovanie flash videí a screeny stránok zase nemá každý prehliadač, takže pre Mx3 je to plus. Len ma znepokojuje, že vo vývoji všetko tak dlho trvá..
No jasné, Mx3 spravil veľký krok keď začal používať iné jadro a funkcie ako sťahovanie flash videí a screeny stránok zase nemá každý prehliadač, takže pre Mx3 je to plus. Len ma znepokojuje, že vo vývoji všetko tak dlho trvá..
Zavřít záložky vlevo
V gestech mysši se dá nastavit lecos, ale chybí mi tam:
"Zavřít záložky vlevo"
Příkaz na opačnou stranu tam je (Zavřít záložky vpravo), tak proč zrovna tady levici diskriminovat
J.
"Zavřít záložky vlevo"
Příkaz na opačnou stranu tam je (Zavřít záložky vpravo), tak proč zrovna tady levici diskriminovat

J.