Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Odpovědět
Mac_
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 16. červenec 2011 12:45

Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 9. březen 2012 08:33

Velmi mi vadí občasný "reset" tohoto (dlaždicového) panelu do původního stavu s adresami "smetí" jako facebook, bing, digg a podobně. Proč by se, sakra, obsah tohoto panelu nemohl ukládat na cloud účet jako ostatní nastavení nebo třeba "oblíbené" ? Verze Maxthonu - 3.3.4.4000.

Hellboycze
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 27
Registrován: 18. březen 2011 09:13

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 9. březen 2012 08:52

Kdyz si to nastavis, tak se ti to zalohovat bude.

Mac_
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 16. červenec 2011 12:45

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 9. březen 2012 09:14

Ale kde? nikde jsem takovou volbu nenašel, musí být tedy dost dobře maskovaná...

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 9. březen 2012 12:54

V nastavení synchronizace > Rychlý přístup ?

Hellboycze
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 27
Registrován: 18. březen 2011 09:13

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 9. březen 2012 13:52

Nebo taky ikona avataru (vlevo nahore) - zobrazit detaily synchronizace a tam uz si nacvakas, co chces zalovahovat. Taky me uz dlouhou dobu stvalo, ze to nesynchronizovalo rychli pristup, nastesti to doprogramovali.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 16. březen 2012 01:02

Ještě by bodla nějaká záloha Externích nástrojů. Synchronizace by asi neměla smysl - na jiným PC by odkazy na aplikace nefungovaly. Nebo jen synchro zvlášť pro konkrétní "ID" PC.

Návštěvník

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 28. březen 2012 08:28

Musím říct, že to nefunguje - tedy nefunguje spolehlivě. Po tvém příspěvku jsem si uvědomil, že nastavení zálohování rychlého přístupu je defaultně aktivní od té doby, co tam ta volba je k dispozici, čili hned po instalaci. Dnes jsem na druhém PC spustil verzi 3.3.0.1000 (nebo tak něco). Synchronizace nahlásila konflikt dat, vybral jsem ze dvou verzí tu správnou, a... sesynchronizovala se mi pochopitelně ta špatná. Takže teď půjdu spustit "hlavní" PC (verze 3.3.6.2000) a jsem zvědav - ale předpokládám, že mě čeká to samé, tedy smazaný "můj" rychlý přístup a nahrazený po-instalačním...

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 28. březen 2012 18:36

Žeby nějaká chyba? Mně to zatím fungovalo dobře.

Mac_
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 16. červenec 2011 12:45

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 28. březen 2012 20:32

Takže jak jsem napsal výše, na hlavním PC se mi opravdu "smázla" data z rychlého přístupu podle synchronizace ze staré verze druhého PC. Podle mě je příčinou nekompatibilita dat, která se na "cloud" zálohují z různých verzí Maxthonu...

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 10. červen 2012 17:20

Teď jsem zkusil naistalovat Mx na booka a nesynchonizuje se pozadí rychlého přístupu :thumbsdown: .. když pak přejdu zpět na PC, tak mám pozadí vymazané :?

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Resetování obsahu úvodní záložky s náhledy stránek

Příspěvek 10. červen 2012 19:42

mne zas obcas zobrazi abych si vybral variantu vzhledu rychlyho pristupu, ze prej data jsou v rozporu, ale zobrazuje to rozhazene, nejde na nic kliknout, a i stejne mi to ukazuje i kdyz mam vypnuty zobrazovani rychlyho pristupu.

Odpovědět