Mapy.cz

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Odpovědět
Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Mapy.cz

Příspěvek 5. duben 2012 15:02

stale vracejici se problem, nejdou posouvat mapy, snad do finalni verze to napravi, zas :(

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Mapy.cz

Příspěvek 5. duben 2012 17:26

Pod WebKitem to bohužel ještě nikdy opraveno nebylo.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Mapy.cz

Příspěvek 9. duben 2012 19:39

tak to si teda nepamatuji, jak mi to tehdy slo :( novy-maxthon-novy-webkit-t809.html
ale aspon jsem si ted nasel, ze jde pouzivat misto leveho tlacitka a posouvani, stacene kolecko mysi, tak s tim jde zit.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 352
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Mapy.cz

Příspěvek 9. duben 2012 23:40

prostřední myšítko > super

jinak jsem si teď všiml, že pousouvat jdou mapy v API
http://api.mapy.cz/

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Mapy.cz

Příspěvek 10. duben 2012 17:29

Toto API 3 totiž používá ještě staré rozhraní, kde posouvat šlo, v API 4 už nejde: http://api4.mapy.cz/

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Mapy.cz

Příspěvek 20. září 2012 21:25

Nevím jestli jen v poslední testovací verzi 3.5.1.600 ale zkusil jsem přepnout Mapy z IE režimu a posouvání už funguje.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Mapy.cz

Příspěvek 20. září 2012 21:34

no jo. cimpak asi to je, vyvojari neco opravili nebo seznam pri posledni obnove map. ale tak o jednu malickou vadu min.

Lukas7
Bažant
Bažant
Příspěvky: 9
Registrován: 27. září 2012 17:04

Re: Mapy.cz

Příspěvek 27. září 2012 17:16

No já teda nevím, ale mapy mi jedou bez problému.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Mapy.cz

Příspěvek 27. září 2012 21:53

Šak píšeme, že už je to konečně opraveno. :)

Odpovědět