Nastavení Maxthon 3

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Kamil

Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 26. srpen 2010 21:18

Dobrý den, asi jsem hloupý, ale nemohu najít, kde se provádí nastavení volem pro Maxthon 3 :cry: . Pár drobností je v about:config, ale většina možností (oproti nastavení Maxthon 2) chybí. Od možnosti filtrování obsahu (flash, obrázky apod.) až po nastavení chování tabů apod. Kde to prosím je ?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 26. srpen 2010 23:08

Filtování jde nastavit pomocí ikony vpravo dole, chování tabů zatím ne.

Kamil

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 27. srpen 2010 09:05

dev píše:Filtování jde nastavit pomocí ikony vpravo dole,
A jak pomocí té ikony zakážu flash a videa? Nedaří se mi to :(.
dev píše:Chování tabů zatím ne.
Takže nové verze = změna k horšímu? :( (obecně, ty taby jsou jen malá kapka v moři nastavení, co umožňovala verze 2)

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 28. srpen 2010 17:28

Verze 3 je krok k běžným uživatelům, kteří mají rádi jednoduchost.

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 28. srpen 2010 17:42

Ne, ze bych chtel nekoho urazet, ale v takovem pojeti M3 bych rekl, ze spis pro jednoduche uzivatele. Ja mam rad jednoduchost, ale - kdyz neco jde jednoduse nastavit. Tady to proste nejde.

Tesil jsem se na trojku, protoze dvojka, funkcne me vyhovujici mi prijde nestabilni. Jestli tam nepridaji funkce z dvojky, pohledam na tech par veci rozsireni a prejdu kompletne na FF. Po mnoha letech.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 28. srpen 2010 17:55

Tak tomu chce jedině nechat čas, další možnosti nastavení se budou postupně objevovat.

Na FF bych nepřecházel, tak zkostnatělé rozhraní se jen tak nevidí, možná to změní čtverka...

jaydoo

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 30. srpen 2010 10:08

Co sa mne nepaci zatial, je praca s oblubenymi. V M2 som si mohol urcit, ktory priecinok bude moj oblubeny a ten som ma v hornej liste.

jaydoo

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 30. srpen 2010 10:12

A este co mi vadi, ze mi nejde roboform v M3.

skarabeus

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. září 2010 22:13

Zdarec, nevíte jestli jde vyexportovat uložené vyplněné formuláře z Maxthon2 do 3 ?
Mám jich dost a nechce se mi všechny předělávat ručně, je to opruz....

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 7. září 2010 00:27

Zatím ne, ale vývojáři se dali slyšet, že je to v plánu.

Emper
Bažant
Bažant
Příspěvky: 10
Registrován: 26. červenec 2007 14:01

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 16. září 2010 10:29

Včera jsem si stáhnul a spustil trojku a jaké bylo moje překvapení, že de facto postrádá jakékoli "smysluplné" nastavení..???? Když to porovnám s dvojkou...no to je mazec..vysvětlování typu, je to krok k jednoduchosti..no to promiňte..ale abych si např. nemohl aplikaci minimalizovat do traye, vidět ve stavovém řádku to co je vidět ve dvojce..to je tedy maso. Jinak rychlost dobrá, ale pokud se např. v rozšířeném nastavení neobjeví to co poskytovala dvojka, je to zbytečné a jsem rád ve dvojce.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 20. září 2010 17:56

Minimalizace do tray bude spolu s dalšími možnostmi v příští verzi.

packet
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 12. listopad 2010 15:28

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 12. listopad 2010 15:35

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, jestli jde někde nastavit pop-up okna u verze 3.0.18.1000. Protože mám problém s tím, že pokud chci poslouchat rádio přes net, tak se nenačte přehrávač. Existuje nějaký plugin, či něco, čim by se to dalo opravit?
A ještě jak je to s mazáním cookies po ukončení programu?
Díky za odpověď.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 13. listopad 2010 18:27

Vyskakovací okna najdeš pod ikonkou Filtr obsahu ve stavovém řádku vpravo dole.
Nebo můžeš na odkaz kliknout prostředním tlačítkem myši (kolečkem).

A co s těmi cookies? Jde to nastavit v menu...

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 09:33

V srpnu jsem psal o prechodu na FF, nakonec jsem jeste vydrzel, ale to proste k..a nejde. M3 je naprosto nepouzitelny, konfigurovatelnost temer nulova, pluginy temer zadne, a to po jednom roce.

Drive Maxthon daval neco navic. Ted?

Mam cca 14 dni FF4, vsechny veci, ktere jsem vyuzival na M2 (o M3 ani nemluvim, tam neni co pouzivat) jsem vyresil pomoci doplnku a jsem spokojeny.

Lidicky mejte se, byl jsem Maxthonista hodne let, ale koncim.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Odpovědět