Nastavení Maxthon 3

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 13:26

Taky jsem začínal na MyIE, pak opravdu dlouho Mx1, dokud jsem nepřešel na Win7 a přestal na ně asi stačit. Mx2 jsem už od prvního vydání zavrhl :innocent: Nejakou dobu jsem používal FF3 a teď teda, zatím ještě trpělivě, jedu na Mx3. Bohužel ale ta trpělivost dochází ... :?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1506
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 14:07

Kdybys aspoň napsal kvůli čemu... :)

Salem
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 73
Registrován: 21. srpen 2008 15:59

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 14:41

co by jste tady chtěly za pluiginy??? mě bohatě stačí to co to ted umí

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 19:07

dev píše:Kdybys aspoň napsal kvůli čemu... :)
Nevim, jestli to bylo na me, ale asi jo.

Pluginy - jakykoliv, pro M3 proste temer zadne nejsou.
Homepage se otevira tvrdosijne v novem tabu, naopak kdyz dam ja novy tab, HP tam neni. Viceradkovy panel tabu taky ne. Mel jsem rozsireni na translator, vyhovovalo mi ukladani obrazku pres (boze ted si nevzpomenu na tu ikonku, co vyskocila po vterine na obrazku u M2),
interni zalezitost - v PHPRS blbne s FCK editorem (nevim ci je to chyba, ale M2 i FF i IE vpohode).
Potrebuju mit vpravo sloupec oblibenych - u M2 no problem, u FF taky ne, u M3 nevim, plugin na to neni a nastavit se to v nem neda.
M2 me tocila s obrazkama, proste porad potize s nacitanim, at uz na fotowebech nebo eshopech (typicky czc).
Synchronizace oblibenych u M2 mi nesla, kvuli omezene velikosti (datove) jsem synchronizovat nemohl, ted synchronizuju (nevim, jestli to vubec M3 umi, zkousel jsem jeste na M2 a narazil jsem s cca nekolika sty oblibenych).

Vse FF4 resi.

Ono, jestli nekdo precte zpravy nebo sedi cely den na facebooku, asi je z M3 bez pluginu jako Salem nadsen, ale pro me je prohlizec nastrojem jako naradi pro remeslnika a potrebuju, aby mi "sedel v ruce".
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Salem
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 73
Registrován: 21. srpen 2008 15:59

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 21:11

napiš mi v bodech který pluiginy ti tam teda chyběj?
jinak synchronizaci M3 umí dobře

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 2. duben 2011 21:29

Popsal jsem to ve svem prispevku, prepisovat to opravdu nebudu. Ja myslim, ze napsane je to dost jasne.
Synchronizace asi funguje, netvrdim ze ne, pisu, ze mela limit pro pocet/velikost sysnchronizovanych polozek a na tu jsem narazil.

Jinak nehodlam pokracovat stylem co je lepsi. I z fora tady vim, ze moznosti nastaveni M3 rade lidi opravdu nestaci a ja je nasel jinde.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Lms
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 43
Registrován: 4. červenec 2008 19:16

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 3. duben 2011 07:55

To je zajímavý přístup...

- Chci pluginy. - Je mi jedno jaké hlavně, aby byly.
Když někdo neví co chce, tak těžko může existovat nějaký plugin, který by pokrýval jeho nároky. (I když vlastně většina funkcí v Mx3 je pomocí pluginů/modulů, které jsou ale součástí balíčku, takže tam jsou)

- Homepage se otevira tvrdosijne v novem tabu
A zkoušel ses podívat do nastavení? Panel záložek > Otevření nové záložky, a naklikat si tam co ti vyhovuje?

- Mel jsem rozsireni na translator
Spouštěl jsi vůbec nějakou Mx3 verzi z posledních (nebo to byla naposledy nějaká z prvních aplha verzí)? Rozšíření na translator tam je.

- vyhovovalo mi ukladani obrazku pres (boze ted si nevzpomenu na tu ikonku, co vyskocila po vterine na obrazku u M2),
Vyskakovací ikonka tam asi není (nebo ji nemám zapnutou), ale zkoušel jsi Ctrl + klik myší na obrázek co to udělá? Ikonka sice není, ale asi to dělá to co by sis přál. Dále lze ukládat obrázků přes jinou ikonku v liště (myslim, že od aktuální beta verze)

- Potřebuji přesunot nějakou lištu, atp....
Tak si upravím skin, a budu mít co chci kde chci.

- ...PHPRS blbne s FCK editorem... ... M2 i FF i IE... v pohode
To bude asi tím, že RS nikdo nepřizpůsobil na WebKit (tz. problémy budou mít i ostatní prohlížeče založené na WebKitu), od toho má Mx3 režim ve kterém používá jádro IE.

- M2 me tocila s obrazkama, proste porad potize s nacitanim, at uz na fotowebech nebo eshopech (typicky czc).
...to jsem nepochopil... Ale asi Mx2 měl nějaké potíže, tak z toho vyvozuješ, že to bude mít i Mx3.

- Synchronizace - Nevím jestli to Mx3 podporuje, ale předpokládám, že ne, když jsem přeci narazil na nějaký limit kdysi v Mx2.
Když něco nevyzkouším, tak nemůžu tvrdit, že to tam není.


Máš pravdu, taky mám rád FF, musím testovat stránky i pro tento prohlížeč, takže jej často spouštím (je to vyloženě rychlík :D), úplně mě fascinuje jak mě pořád maže obsah clipboard.

Neříkám, že Mx3 je nelepší, to není žádný prohlížeč, každý prohlížeč má své mouchy... Naštěstí se Mx3 zdráným tempem zdokonaluje.


Jinak nehodlam pokracovat stylem co je lepsi.
To já taky ne, protože když někdo neví co chce, a ani to nevyzkouší v "testovaném" prohlížeči, tak pak nemůže říct co je lepší/horší.
404: Podpis nenalezen

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 3. duben 2011 08:29

Jezisikriste, ja vim dost dobre co chci, akorat tu nekdo hur chape a cte.
Jeste jednou: neni to o tom jestli mam nebo nemam rad...
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Lms
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 43
Registrován: 4. červenec 2008 19:16

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 4. duben 2011 07:43

...
404: Podpis nenalezen

Salem
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 73
Registrován: 21. srpen 2008 15:59

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 4. duben 2011 16:32

tak mi jsme chtěly vědět jenom proč a co teda ti tam chyby zatím něják nevidim nic co by ti chybělo

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 4. duben 2011 16:52

Jestli ctes, jak pises, tak se nedivim. Takze naposledy:

- plovouci tlacitko (nepiste mi klik + CTRL, predpokladam, ze chapete, ze to neni totez)
- viceradkove taby
- novy tab jako homepage (jestli to tam je, nenasel jsem)
- homepage ne v novem tabu
- autorefresh konkretniho tabu
- limit na oblibene jsem zkousel drive a vim, ze tam byl, je pravda, ze ted jsem limit neoveroval, ale nebudu kazdou vec opakovane overovat x - krat po sobe.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

petr_s
Bažant
Bažant
Příspěvky: 4
Registrován: 1. duben 2011 09:49

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 10:29

Bod č. 3 - pravé myšítko na ikoně homepage -> nastavit jako Domovskou stránku (jestli je to teda to co hledáš).

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 11:08

Ne neni. Jde o to, ze kdyz das novy tab, objevi se v nem ne domovska stranka, ale ten prehled webu, nevim oficialni nazev.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 15:00

panet píše:... ten prehled webu, nevim oficialni nazev.
Rychlý přístup ?

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 15:08

Mně třeba trochu chybí rychlé vytvoření zástupce stránky na ploše přetažením ikonky webu z adresního řádku Mx...

Odpovědět