Nastavení Maxthon 3

Fórum prohlížeče Maxthon 3
panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 15:21

Ano, rychly pristup. Ale jak pisu, uz jsem vsechno vyresil. Prece z loajalnosti k prohlizeci (pres sedm let jsem pouzival "Maxthon") nebudu trpet tim, ze to vyvojari prci.
Nestoji to za to. Manzelka utekla uz davno (ona kvuli nenacitani obrazku u M2) - tedy od Maxthonu, ne ode mne :-).
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 16:38

LuCash píše:Mně třeba trochu chybí rychlé vytvoření zástupce stránky na ploše přetažením ikonky webu z adresního řádku Mx...
Vytváření ikon na ploše má už přichystán překlad v jazykových souborech, takže v některé další verzi by to mělo být.

sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 23:05

panet píše:Ne neni. Jde o to, ze kdyz das novy tab, objevi se v nem ne domovska stranka, ale ten prehled webu, nevim oficialni nazev.
Když chci otevřít nový tab, na kterém bude domovská stránka, tak zmáčknu tlačítko home. Užívání dvou tlačítek na stejnou funkci se mi zdá zbytečné.

Pokud máš ale tlačítko home nastaveno tak, aby se Ti homepage otevírala na akutálním tabu a chceš i tlačítko pro otevření HP na novém, tak to chápu. Pak leda si dát odkaz na HP do panelu oblíbených, nebo jí nastavit jako jednu z přehledu webů. To je ale kostrbatější, uznávám.

Možná to vzpomenout vývojářům a příště to tam třeba bude :)

panet
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 39
Registrován: 24. duben 2007 08:48

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 5. duben 2011 23:27

Ano, chci aby v novem tabu byla homepage, ale taky chci, aby, kdyz na aktualnim tabu chci homepage tam byla. Drive to nebyl problem,ve verzi M2 to slo.
uzivatelem MyIE cca od 2004, po M2 a M3, od 2011-04 FF

petr_s
Bažant
Bažant
Příspěvky: 4
Registrován: 1. duben 2011 09:49

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 6. duben 2011 09:28

Z detailů, které chybí panetovi na MX3, já osobně postrádám plovoucí tlačítko a autorefresh tabu. Navíc mi dost chybí tlačítko Uložené formuláře, kvůli kterému se občas vracím k dvojce.
Zásadním nedostatkem pro mě byla absence možnosti nastavení složky na panelu oblíbených, ale to už funguje, takže jsem na trojku přešel snad natrvalo.
Jediným závažným problémem pro mě je to, že musím MX3 spouštět ve W7 jako správce, jinak padá :thumbsdown: .

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 6. duben 2011 09:51

Vyplňování formulářů funguje i v trojce, na co potřebuješ to tlačítko?

Návštěvník

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 6. duben 2011 19:14

Mě tedy dost chybí ve správci stahování čas do konce úlohy. Potom alt+enter nastavení na .cz. Ale jinak super a to jsem na trojku přešel teprve tak před cca 2 měsíci, před tím jsem kvůli spoustě funkcí byl stále u verze 2.

petr_s
Bažant
Bažant
Příspěvky: 4
Registrován: 1. duben 2011 09:49

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 9. duben 2011 19:52

dev píše:Vyplňování formulářů funguje i v trojce, na co potřebuješ to tlačítko?
Protože jsem si na něj zvyknul. Mám pod tlačítkem sestavu zaheslovaných stránek. Kliknu na tlačítko, na odkaz a jsem přihlášen. V trojce musím stránku buď vypsat nebo někde najít v oblíbených.

bobo123

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 10. duben 2011 09:05

Dá se v trojce vypnout „Správce stahování“. Stahování je přes něho strašně pomalý.
Co ve „dvojce“ stáhnu za 1 min. v „trojce“, trvá 6 minut.
Díky.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 10. duben 2011 20:24

Když bys ho vypnul, tak nestáhneš nic, ale stahovač Internet Exploreru můžeš použít, když přepneš zobrazovací režim. Nebo můžeš nainstalovat a používat jiný...

bobo123

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 11. duben 2011 21:23

U dvojky mám „Správce stahování“ vypnutýho a dá se stahovat. Asi zůstanu u Maxthon 2.
Kde se přepíná ten zobrazovací režim nevím.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 11. duben 2011 22:14

Třeba vpravo od adresního řádku - je tam taková žlutá ikonka blesku.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 352
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 11. duben 2011 22:22

dev píše:Když bys ho vypnul, tak nestáhneš nic...
Opravdu se dá vypnout? Na výběr je jen stahovač Mx...

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 11. duben 2011 22:47

Právěže vypnout nejde, protože by se nedalo stahovat. :)

homberg
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 68
Registrován: 27. srpen 2010 19:09

Re: Nastavení Maxthon 3

Příspěvek 26. duben 2011 00:18

Ad pomaly spravce stahovani> To je vyborny, lidi si priplaceji za stale rychlejsi internet a Mx3 jim to pak degraduje na 6x pomalejsi :) Fakt by me zajimalo, kde udelali soudruzi z vyvoje chybu. Nebo je to zamer vyhanet lidi od Mx3 zpet ke dvojce? Doporuceni pouzivat druhy zobrazovaci rezim ci jineho spravce je na dve veci...

Odpovědět