Stránka 4 z 5

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 26. duben 2011 11:51
od dev
A vážně to máte všichni pomalejší? U mě je rychlost stejná... Zkuste ještě jestli to třeba neovlivňuje vaše nastavení proxy: menu - Proxy

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 26. duben 2011 15:37
od LuCash
Paradoxně mně vyšel rychleji stahovač Mx. IE9 sice měl max.down o něco víc, ale rychlost podle grafu dosti kolísala a celková doba stahování byla o pár vteřin delší (cca 40MB soubor)...
Okamžitou rychlost stahování Vašeho internetového připojení si můžete ověřit stažením našeho testovacího souboru:

Kód: Vybrat vše

http://czshare.com/test.dat
Rychlost stahování tohoto souboru není z naší strany nijak limitována, tento soubor je připojen přímo na konektivitu našich serverů o rychlosti 25 000Mbit/s. Rychlost stahování tohoto souboru je tedy limitována pouze rychlostí Vašeho internetového připojení.

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 25. květen 2011 18:18
od sluzebnik
Já došel k závěru, že nejrychlejší byl Chrome cca 16 sek., MX2 s IE to měli za 25 sek., MX3 měl staženo za 3 minuty.
Zajímavé bylo, že rychlost se neustále zvyšovala od 100kb/s až po 1000kb/s. Poté jsem vše opakoval. Rychlost začala zase na 100kb/s, ale když jsem na počátku stahování na okamžik pozastavil, rychlost se po obnově ihned nastavila na 1000kb/s a stahování trvalo 43 sekund.
Tak nevím, ale třeba omezení nemožnosti vypnout manažera stahování mě nutí zatím používat MX2.
Služebník
LuCash píše:Paradoxně mně vyšel rychleji stahovač Mx. IE9 sice měl max.down o něco víc, ale rychlost podle grafu dosti kolísala a celková doba stahování byla o pár vteřin delší (cca 40MB soubor)...
Okamžitou rychlost stahování Vašeho internetového připojení si můžete ověřit stažením našeho testovacího souboru:

Kód: Vybrat vše

http://czshare.com/test.dat
Rychlost stahování tohoto souboru není z naší strany nijak limitována, tento soubor je připojen přímo na konektivitu našich serverů o rychlosti 25 000Mbit/s. Rychlost stahování tohoto souboru je tedy limitována pouze rychlostí Vašeho internetového připojení.

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 6. červen 2011 19:13
od janosik.d
Dobrý den ,
zvyknul jsem si ve verzi 2 , na zkratku Zkratky rychlého doplnění URL
CTRL+ Enter doplneni .cz
zde ve verzi 3 to nemohu najit ???

Děkuji Jánošík Dušan

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 8. červen 2011 17:57
od DanielX
Není a kdoví jestli bude. Tohle je hlavní důvod proč pořád používám MX2 a MX3 jen velmi sporadickx :-(

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 8. červen 2011 21:52
od LuCash
To je takovej problém dopsat 3 znaky? Pravda i mě to ze začátku chybělo, ale teď prostě jen začnu psát adresu, a když už jsem jí jednou navštívil nebo jí mám v oblíbených, tak se mi konec doplní sám. :thumbsup:

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 15. červen 2011 14:11
od caldii
Ahoj,
môže mi niekto poradiť kam sa ukladajú náhľady stránok na karte Rýchly prístup? Defaultne sú tam obrázky YT + FB a čo ja viem ešte čo, chcem si vymeniť náhľad stránky za obrázok...
thnx

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 16. červen 2011 19:02
od gugga
Dlouhou dobu jsem pouzival M1 protoze me nevyhovoval M2, ale okolnosti me donutili prejit na M3. Bohuzel zjistuju ze jsem prisel o komfort, ktery jsem mel v M1. Je fajn ze v M3 je ta stranka s predvolbamy stranek, ze je rychlejsi a ze se daji ukladat screenshoty, ale to je pro mne malo.
V M1 jsem vyuzival spousteni externich programu, autorefresh stranek, kvalitni blokovani reklam, uzamykani panelů s otevrenymi strankami, jednoduche otevreni posledni zavrene stranky, integraci Roboformu atd.
Bud to tady je nejak dokonale schovane nebo to vubec neni zavedene! Myslel jsem ze M3 bude to nej z predchozich verzi, ale ono to zatim vypada jako produkt od Microsoftu ve fazi alfatestu!
Bohuzel prechodem na FF bych si moc nepomohl...

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 16. červen 2011 19:07
od janosik.d
no to blokování reklam v M3 to je teda pěknej pruuser , maxhon se změnil na omalovánky

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 16. červen 2011 23:47
od dev
Funkce postupně přibývají, třeba autorefresh už v poslední beta verzi je: http://dl.maxthon.com/mx3/ A jednoduché otevření poslední záložky není problém snad od začátku.

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 3. červenec 2011 23:19
od LuCash
Od posledních verzí se v hlavním panelu windows zobrazuje popisek okna Maxthon Browser a ne titulek stránky jak to bylo dřív. Podle mě to bylo lepší - jeden příklad za všechny - při otevřený stránce Facebooku a shozeným Mx v liště jsem věděl když mi někdo napsal nebo bylo nějaký upozornění (změnil se titulek stránky).. takle musím okno obnovovat z lišty a kontrolovat :( .. to samé na Twittru ...

Bylo by dobré kdyby to šlo třeba nastavit .

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 4. říjen 2011 05:57
od BalkonMajster
Tak mě ve trojce chybí tlačítka Zavřít stránku a Zavřít vše
(s podmenu jako Zavřít záložky vpravo, vlevo atd).
Teď musím klikat na křížek (mrňavý) na záložce nebo ji zavřít dvojklikem. Škoda!
I panel externích nástroj byl fajn, teď jen vyhledávání a oblíbené...

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 4. říjen 2011 11:25
od LuCash
Panel externích nástrojů je ve trojce. Aktualizuj na nejnovější verzi :wink:

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 4. říjen 2011 15:53
od dev
Ještě doplním že menu s příkazy "Zavřít záložky vpravo, vlevo, ostatní" se otevře po kliknutí pravým na záložku.

Re: Nastavení Maxthon 3

Napsal: 5. říjen 2011 01:53
od BalkonMajster
Měl jsem na mysli to, jak jsem si mohl v jedničce přetáhnout a uspořádat panely,
vybrat si tlačítka, která tam chci a to mi tu nejde. Mám verzi 3.2.0.600 beta,
takže aktualizovat asi nemusím. Viz moje staré uspořádání z jedničky:
Tipanec_00020.jpg
Tipanec_00020.jpg (51.81 KiB) Zobrazeno 5806 x
Jo, to menu na zavření záložek tam je na pravé myšítko, dík, člověk se furt učí za pochodu,
ale stejně se mi víc líbí ta dvojice zavíracích tlačítek, měl jsem to uprostřed, napravo externí
utilitky jako odemknout pravou myš, zobrazit zdrojový kód, uložit flash, prostě jsem asi
blázen nebo konzervativní, ale tohle je to, co bych chtěl
(holt mám smůlu :cry: ) ...