Blokování reklam

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Odpovědět
Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Blokování reklam

Příspěvek 13. červenec 2011 12:57

Je možnost zařadit do Maxthonu vlastní regionální seznam blokovaných prvků. Pokud máte zájem, můžete zde zasílat své návrhy na pravidla blokování, které bych pak předal rovnou vývojářům.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Blokování reklam

Příspěvek 16. říjen 2011 14:10

Kód: Vybrat vše

http://*.im.cz/ad/*

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Blokování reklam

Příspěvek 17. říjen 2011 06:31

vygenerovani na strankach http://www.operacesky.net/urlfilter.php prej by to melo pro cesky web stacit, ale nevim aktualnost.

http://*.adocean.pl/*
http://*.adrenaline.cz/*
http://*.adriver.ru/*
http://*.advertising.com/*
http://*.aolcdn.com/*
http://*.bbmedia.cz/*
http://*.billboard.cz/*
http://*.connextra.com/*
http://*.doubleclick.net/*
http://*.impact.as/*
http://*.intellitxt.com/*
http://*.mediaplex.com/*
http://*/banery/*
http://*/banner/*
http://*/banners/*
http://*/bannery/*
http://*bbelements.com/*
http://1.im.cz/ad/*
http://ad.adfox.cz/*
http://*.lookit.*

plus z naseho zname reklamama zive.cz a dalsi z mf http://*.advantage.as/*
jinak jak to bude reseno? ono by stacilo i ted, jen pridat tenhle seznam do rozhrani blokovani reklam, ale bohuzel nejde nastavit obecne parametry ale pro kazdou stranku zvlast, kam se chodi :|

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Blokování reklam

Příspěvek 17. říjen 2011 06:43

a nebo tohle bude plnejsi, zkopirovano z listu ktery se pouziva pro cesky addblock, jen moc nejsem si jistej, v jakem formatu to budete kopirovat do maxthonu, tak kdyz tak vynaloz podle sveho. vic si myslim uz opravdu neni treba.

# České AdBlock filtry
# 15/10/2011
+d google.com /adsense
+d adwords.google.com
+d microsoft.com
+d meebo.com
+d codeplex.com
+d msdn.com
+d silverlight.net
-d adblock.gedik.cz /design/test.png
-d ad.seznam.cz
-d adocean.pl
-d adtech.de
- *.swf?clickthru=*
- *.swf?clickTag=*
-d advantage.as
- *bannerid=*
-d s.imedia.cz dot-small.js
-d ad2.billboard.cz
-d ad.adfox.cz
-d akamai.smartadserver.com
-d bbelements.com
-d i.ixnp.com
-d img.csfd.cz /ads/*
-d autosport.cz /img/banery/*
-d openads1.bpa.cz
-d ad.doubleclick.net
-d ad-emea.doubleclick.net
-d banner.topkontakt.cz
-d s.ytimg.com /yt/swf/*
-d cz.hit.gemius.pl
-d adcz.hit.gemius.pl
-d track.adform.net
-d ads.oxyonline.cz
-d b.livesport.eu
-d adocean.pl
- xgemius.js
- beacon.js
- Advert.Gemius.js
- Advert.Advantage.js
-d doubleclick.net test_domain.js
-d googlesyndication.com show_ads.js
-d googlesyndication.com show_ads_impl.js
-d googlesyndication.com render_ads.js
-d googlesyndication.com expansion_embed.js
-d quantserve.com quant.js
-d scorecardresearch.com beacon.js
-d googleadservices.com google_ads.js
-d a.lakequincy.com
-d ad.si.doubleclick.net
-d ad2.devmasters.cz
-d adbureau.net
-d ads.pointroll.com
-d adserver.adtechus.com
-d atlascz.adocean.pl
-d b.scorecardresearch.com
-d billboard.cz
-d bbmedia.com
-d cz.adocean.pl
-d download.macromedia.com
-d ds.serving-sys.com
-d edge.quantserve.com
-d fpdownload2.macromedia.com
-d googleads.g.doubleclick.net
-d google.com /cse/brand?*
-d intext.lookit.cz
-d mfad1.advantage.as
-d mf.advantage.as
-d netdot.cz
-d out.sklik.cz
-d s.stats.wordpress.com
-d s0.wp.com
-d s1.wp.com
-d s2.wp.com
-d static.adzerk.net
-d stats.wordpress.com
-d visualrevenue.com
-d wired.cz
-d 1.im.cz /ad/*
-d i.imedia.cz im2.js
-d net4ge.net
+d ajax.googleapis.com /ajax/libs/jquery
-d googlesyndication.com show_companion_ad.js

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Blokování reklam

Příspěvek 17. listopad 2011 18:17

koukam ze od tehle ci nejake verze, zlepsili blokovani reklam, ze neblokuje konkretni flash reklamy, ale celou domenu. a neni treba upravovat rucne.

heh, napsal jsem to predcasne, fungovalo to akurat na webech mf, ale na stahuj.cz ne.

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Blokování reklam

Příspěvek 21. listopad 2011 12:47

na zive mi vyskocila reklama pres celou obrazovku ta t-mobile s polivkou http://www.grapemedia.cz/videoad/scripts/v4_0/*
a pak na mobilmanii zas nejaka nova http://www.yceml.net/0350/*

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Blokování reklam

Příspěvek 15. prosinec 2011 22:01

jak bloknu reklamu v hlavičce na tv.sms.cz ? ... resp. bloknout jí umím ale hlavička stránky je pořád posunutá
div hlavičky:

Kód: Vybrat vše

<div id="Q_hlavicka" class="Q_hlavicka" style="margin-top:5.6em">
zkoušel jsem něco takového ale nefunguje

Kód: Vybrat vše

##div[style="margin-top:5.6em"] {margin-top:0}

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 351
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Blokování reklam

Příspěvek 1. březen 2012 16:49

LuCash píše:jak bloknu reklamu v hlavičce na tv.sms.cz ? ... resp. bloknout jí umím ale hlavička stránky je pořád posunutá
div hlavičky:

Kód: Vybrat vše

<div id="Q_hlavicka" class="Q_hlavicka" style="margin-top:5.6em">
zkoušel jsem něco takového ale nefunguje

Kód: Vybrat vše

##div[style="margin-top:5.6em"] {margin-top:0}

Kód: Vybrat vše

##.P_centrovanireklama
###Q_hlavicka {margin-top:0 !important}
##.P_box_obsah td[rowspan="2"]

sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Blokování reklam

Příspěvek 18. červen 2012 00:12

lze nějak blokovat rekalmy na youtube, jako u jiných prohlížečů?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Blokování reklam

Příspěvek 18. červen 2012 19:28

Stačí povolit blokování reklam (ikonka ve stavovém řádku vpravo dole) a povolit "Odebírat pravidla blokování".

sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Blokování reklam

Příspěvek 19. červen 2012 09:54

Díky :) Jak jednoduché, že. A já se snažil čarovat s nějakým označováním reklam k blokováním apod. Ale že bych kliknul na tohle, to ne. :whistle:

Uživatelský avatar
jiri
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 24. květen 2013 18:57

Re: Blokování reklam

Příspěvek 24. květen 2013 19:22

zdravim,
mam problem nefunguje mi vubec blokovani reklam. napred jsem myslel, ze mam spatne ty pravidla, ale mam jich tam hafo, dokonce jsem zkopiroval tu databazi opery co sem nekdo dal a mam samozrejme zaskrtnute odebirani.. problem je ze blokovani nefunguje ani manualne, dam oznacit reklamy k blokovani oznacim je (ony zmizi), dam dokoncit a po aktualizaci stranky jsou tam zase (ne vzdy, ale po zavreni a otevreni prohlizece se objevi vzdycky)..

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 312
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: Blokování reklam

Příspěvek 15. leden 2014 19:27

Hmm, nic, kromě zahraničních filtrů, mi nefunguje :-(
Co se týče filtrů, čerpám je z oficiální stránky EasyListu, český filtr je ZDE. Když ho naimportuji tak jak je, mezi osobní globální pravidla, uložím a restartuji program, tak mi to pak stejně nefunguje, nejspíše to má jiný formát.

Rovněž bych potřeboval něco na blokování reklam na YouTube. Bohužel, jediné rozšíření v Maxthon databázi, YouTube Center, nefunguje - způsobuje periodické načítání stránky.
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

Odpovědět