Čeština pro Maxthon 3

O překladech prohlížečů Maxthon
Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 15. květen 2009 14:06

Jste si jisti, že chcete opustit tuto stránku? Stiskněte OK pro pokračování, nebo Storno pro setrvání na aktuální stránce.
změněno na:
Jste si jisti, že chcete opustit tuto stránku? Stiskněte Ano pro pokračování, nebo Ne pro setrvání na aktuální stránce.

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 17. květen 2009 21:26

Moc ukecaný :)
Návrh:

Opravdu chcete opustit tuto stránku? Stiskněte Ano pro pokračování, nebo Ne pro setrvání na aktuální stránce. //je to tam - dev
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 17. květen 2009 23:44

zní to líp, rozhodně nejsem proti, určitě se tam stále najde spousta věcí co vylepšit :oops:

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 23. květen 2009 17:56

DubART prispechal s vlastni cestinou na Mx3 http://forum.maxthon.com/viewthread.php ... #pid456169

muzem vzit ty nejlepsi fraze z obou a bude cestina jako lusk :)

Lms
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 43
Registrován: 4. červenec 2008 19:16

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 23. květen 2009 18:30

Proč web translater ignoruje komentáře? Špatně se to bez nich kontroluje (prohání srovnávacím softwarem s anglickou verzí), chtělo by to nějak vyřešit.
A nějaké chyby co jsem našel:

Disk_Capacity=Požadované místo na disku: 20,8 MB (volného místa):
Dobře má být podle anglické verze:
Disk_Capacity=Požadované místo na disku: 20,8 MB (volného místa:


Detail_Text=Naučte 3
V anglické verzi je:
Detail_Text=Overview
takže asi:
Detail_Text=Přehled
404: Podpis nenalezen

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 23. květen 2009 19:58

dev píše:DubART prispechal s vlastni cestinou na Mx3
muzem vzit ty nejlepsi fraze z obou a bude cestina jako lusk :)
Dost silně pochybuju o tom, že by s tím souhlasil. Komunikace s ním je dost náročná :evil:
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby

Příspěvek 23. květen 2009 20:30

hm ono proste jen par prekladu se trochu poupravi a podobnost bude ciste nahodna :D

Lms: nj diky, v predchozi verzi bylo velice vymluvne Learn 3, :roll: tak ted to Overview uz jde prelozit lepe :)


a už dlouho sem se chtěl zeptat: Kopírovat URL obrázku nebo Kopírovat adresu obrázku?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 16. červen 2009 02:00

tak jsem změnil Kopírovat URL obrázku na Kopírovat adresu obrázku myslím, že to bude pro většinu lidí lepší
a vychytal snad poslední mušky

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 17. červen 2009 18:23

změnil jsem "Přepnout jazyk" povzoru ostatních překladů na "Language/Jazyk"

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 18. červen 2009 15:34

Jazyk OK, ta adresa místo URL mi moc nesedí ale to už jsme probírali :)
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 18. červen 2009 17:20

- problém je, že většině lidí URL nic neřekne
- Maxthon 2, Firefox a Opera to má přeloženo jako Kopírovat adresu obrázku
- IE má ve vlastnostech obrázku - Adresa: (URL)
- v Chrome to přeložili jako Kopírovat adresu URL obrázku

jako možné řešení by se mi tedy zdálo nejlepší: Kopírovat URL adresu obrázku

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 19. červen 2009 15:20

Předchozí/Následující v dialozích bych změnil na Zpět/Další

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 19. červen 2009 17:03

Mě se to nelíbí - důvod - zpět se zpravidla užívá pro akci (undo) a tady jde (asi) o navigaci na předešlou/další stránku; další je poměrně v pohodě (i když z hlediska programátora bych to bral spíš v procházení nějakých kolekcí - např. výsledků vyhledávání) :)
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1501
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 19. červen 2009 17:59

je to menu: Import/Export uživatelských dat

místo Další by mohlo být i Pokračovat

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Maxthon 3 Chyby překladu

Příspěvek 19. červen 2009 18:28

Jo tak, to je ta... On ji jmenoval... To je jiná... :D
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět