Černá obrazovka Vyřešeno
Černá obrazovka
Ahoj, nevím, jestli je to pravidly blokování, ale když se přihlásím na Badoo, tak mi problikne stránka a naskočí černá. Neměnila jsem pravidla blokování a zkoušela jsem celou instalaci prohlížeče. Není to nejen u této stránky, ale u pár se mi to též stalo. Už vážně nevím, co s tím 

Re: Černá obrazovka
Ahoj,
máš nejnovější verzi (aktuálně 4.4.2.600 Beta)? Zkus vypnout pravidla blokování - Menu > Blokování reklam > Vypnuto a poté restartovat prohlížeč. Pokud se ani tak nic nezmění, tak to asi pravidly nebude. Mrkni, jaká máš nainstalovaná rozšíření a zkus je zakázat (vždy raději s restartem prohlížeče) a pak postupně zapínat.
Je ale dost možné, že problém je přímo na stránce. S Facebookem a Google+ jsou teď také nějaké problémy, ale vývojáři prý na nich už pracují...
máš nejnovější verzi (aktuálně 4.4.2.600 Beta)? Zkus vypnout pravidla blokování - Menu > Blokování reklam > Vypnuto a poté restartovat prohlížeč. Pokud se ani tak nic nezmění, tak to asi pravidly nebude. Mrkni, jaká máš nainstalovaná rozšíření a zkus je zakázat (vždy raději s restartem prohlížeče) a pak postupně zapínat.
Je ale dost možné, že problém je přímo na stránce. S Facebookem a Google+ jsou teď také nějaké problémy, ale vývojáři prý na nich už pracují...
Mám nejnovější betu. Vše jsem zkusila, ale pořád to samé, rozšíření mám jenom youtube center. Na jiném prohlížeči stránky fungují normálně, jen maxthon má poslední dobou pořád něco extra!!
Můžeš sem hodit nějaký testovací link?
Poté, co jsem přešla na jiný antivirus, se stránky zobrazují normálně. Je možné, že to dělal antivir?
Jj, je to možné. Může to dělat špatný nebo špatně nastavený firewall a nebo takovéty různé fičurky a integrovaná rozšíření některých antivirů.
Sorry, ale Badoo je vir sám o sobě
je dobře, že ho blokují... Tolik spamu co mi od nich jednu dobu chodilo, bylo fakt neúnosný.
A sry, že reauguju na starý příspěvek...

A sry, že reauguju na starý příspěvek...
Badoo teď spamuje i přes Twitter a uživatelé ani neví, že od nich chodí zprávy.