Zdravím,
už týždeň u mňa pretrvávajú problémy s Flash Playerom, a to hlavne na youtube. Začalo to tým, že sa mi na niektorých videách z youtube na vrchu zobrazoval žltý pruh a posunuté farby, neskôr som zistil, že rovnaký problém mám aj pri videách zo Streamu (inak okrem žltého pruhu sa mi v nastaveniach videa na youtube zobrazovala iba kvalita 360p a 720p). Avšak , potom čo som nainštaloval najnovšiu verziu som našiel ďalší problém. Keď spustím niektoré videá, bežia do času 0:01 potom pomenia kvalitu, potom sa spustia znova a potom v čase 0:02 spadnú. Ani jeden problém nemám u Chromu. Za pomoc vopred ďakujem.
Win8, MX 4.2.0.3000
Problémy s Flash Playerom
Re: Problémy s Flash Playerom
První zkus přepnout zobrazovací režim na IE.
Maxthon si nese Flash v sobě, ale když smažeš soubor NPSWF32.dll ze složky Maxthon\Core\Webkit\Npplugins, tak se použije nainstalovaná verze Flashe (neplatí právě pro IE zobrazovací režim, ten používá Flash nainstalovaný pro Internet Explorer).
Maxthon si nese Flash v sobě, ale když smažeš soubor NPSWF32.dll ze složky Maxthon\Core\Webkit\Npplugins, tak se použije nainstalovaná verze Flashe (neplatí právě pro IE zobrazovací režim, ten používá Flash nainstalovaný pro Internet Explorer).