Adblock Plus

Maxthon 4 pro Windows, Linux a OS X
Uživatelský avatar
Jakub
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 12. březen 2014 20:31

Re: Adblock Plus

Příspěvek 30. červen 2015 11:05

Adblock Plus v Maxthonu nefunguje čelovek si musí poradit sám. Blokovávaní Reklam je na stejné úrovní jak u starších verzi Maxthon 4. :-x
Prohlížeče:
Alternativní Mozilla SeaMonkye
Maxthon:v4.4.3.4000

Skupina na G+ a Vk:
Maxthon komuníta
https://plus.google.com/b/1167384185660 ... 9215933467
http://vk.com/maxthon_ru

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Adblock Plus

Příspěvek 30. červen 2015 11:22

Funguje dobře. S čím máš problém?

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 354
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Adblock Plus

Příspěvek 30. červen 2015 12:16

Taky s ním nemám větší problém. Jen se mi v poslední době nedaří zablokovat postranní reklamu u vyhledávání google, která se dynamicky zobrazuje asi přes JS.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Adblock Plus

Příspěvek 1. červenec 2015 09:58


Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 354
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Adblock Plus

Příspěvek 1. červenec 2015 10:14

To je teda podlý... No někde ty prachy na vývoj musí nahrabat. Ale stejně odebírám.

Topal

Re: Adblock Plus

Příspěvek 15. prosinec 2015 18:19

Nainstaloval jsem nejnovější verzi Maxthon 4.4.8.1000 a ABP vůbec nefunguje...
V předcházející verzi (bohužel nevím, která přesně to byla), o kterou jsem přišel reinstalací PC to přitom fungovalo bezvadně.
Zkoušel jsem různá nastavení, projíždím web, ale nikde žádná stopa.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Adblock Plus

Příspěvek 15. prosinec 2015 18:37

Mám taky 4.4.8.1000 a ABP funguje dobře.

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 315
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: Adblock Plus

Příspěvek 15. prosinec 2015 19:05

Co to znamená „nefunguje“? Co a na jakém webu nefunguje?
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

Topal

Re: Adblock Plus

Příspěvek 15. prosinec 2015 22:27

Tak jsem zkusil 4.4.4.... tak to taky nefugovalo, pak jsem zkusil nějakou distribuci 3.... tam zase ještě ABP nebyl integrovaný, a nakonec jsem natrefil na verzi 4.4.5.1200 a ta funguje skvěle :-)
A co že to nefungovalo? Naprosto nic. Zkrátka se zobrazovala veškerá reklama na všech webech a ABP přitom hlásilo 0 blokací. A to při jakémkoliv nastavení, které mě napadlo.

Teď už o nic nejde - já jsem si prostě zvyk na web bez reklam a děsně mě štvalo, že... Nicméně, jsou weby, kterým reklamu povoluju. Ne, že bych o ní stál, ale chci je třeba takhle podpořit. A je to moje volba :-)

Odpovědět