Maxthon a PDF

Maxthon 4 pro Windows, Linux a OS X
Odpovědět
sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Maxthon a PDF

Příspěvek 17. leden 2013 18:38

Zdravím,
velmi často se mi stává, pokud otevři nějaký pdf v okně Maxthonu, tak se přestane načítat, většinou pokud jde o větší soubor, Maxthon zamrzne a pak to hodí chybu:

Runtime Error!
R6025 - pure virtual function call

v lepším případě se sám restartuje, nebo zamrzne úplně, pak jde vypnout přes správce úloh a v nejhorším případě i totálně zasekne systém, tedy je nutný tvrdý restart.
Což je samozřejmě moc fajn.

Dělá mi to napříč verzemi MX už dlouho, už si nepamatuji, jestli i v MX2, ale MX3 od první verze a u 4 (4.0.0.2000 i 4.0.3.1000) se to ještě tuplem zhoršilo právě o to kompletní zamrznutí systému.
O stabilitě 4 se raději dál ani nebudu zmiňovat, je to katastrofa, padne i z otevření oblíbené záložky :thumbsdown:

Problém jsem pozoroval na všech sestavách, co jsem kdy používal (P4, Core Duo, i7, grafika vždy od Ati), OS Win XP a Win7.
Na PDF používám Adobe Acrobat nebo Reader, verze se snažím vždy instalovat nejnovější.

Setkal se s tím někdo také a je nějaké řešení? Nebo alespoň jak vyřešit u hledání v google, abych nemusel stránku s pdf otevírat, ale rovnou uložit? Když dám uložit jako, tak se uloží pouze html soubor.

Děkuji

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 18. leden 2013 16:26

Mně přijde Mx4 už naprosto stabilní.

Dej prosím odkaz na nějaký ten pdf při kterém to padne.

sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 19. leden 2013 18:34

Je to prakticky jedno, který. Jednou se načte bez problémů, podruhé spadne.
Konkrétně třeba tento:
http://www.stockholm2012.euspen.eu/cont ... tation.pdf

Poprvé jen šedé okno a vpravo dole se ukázalo stav stažení, ale nenačítal se. Po zavření záložky to hodilo onu chybu a MX se restartoval.
Podruhé už se soubor otevřel normálně.

EDIT: ještě jsem kliknul na odkaz odtud a zobrazila se pouze první strana, druhá strana se již nezobrazila a MX komplet zamrznul, při zavření přes hlavní panel to hodilo onu chybu.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 19. leden 2013 20:32

Tak to různě zkouším otvírat a prohlížet a žádný problém jsem nezaznamenal.
Adobe Reader X verze: 10.1.5
Windows 7, procesor AMD, grafika AMD

Jediné, co mě napadá poradit, je vyzkoušet přepnout zobrazovací režim nebo čistou novou (třeba portable) verzi Maxthonu.

Google nezobrazuje odkaz rovnou na pdfko, ale odkaz, který na tu danou stránku nebo pdf přesměruje. Zkus rozšíření Google Result Directly: http://extension.maxthon.com/detail/ind ... ew_id=1510

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 352
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 19. leden 2013 23:40

Používám Foxit Reader a PDF se mi zobrazují jen v IE modu...

sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 20. leden 2013 16:00

Tak jsem tedy kompletně odinstaloval MX, nově nainstaloval, (přišel o uložená hesla), vyzkoušel i Portable verzi, nainstaloval nejnovější Adobe Reader a problém stejný, jen už to preventivně nepíše podrbobnosti chyby, ale vyskakuje pouze prázdné okno s "OK".
V IE režimu to, vypadá, funguje. Ale myslet na to a přepínat to, jako ten lojza, se mi teda moc nechce. :)

Děkuji za odkaz na to rozšíření, celkově je to pro mne výhodnější.

EDIT: tak to rozšíření nějak nefunguje. Stále nelze uložit soubor přímo.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 21. leden 2013 18:25


sudik
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 24
Registrován: 31. březen 2011 15:23

Re: Maxthon a PDF

Příspěvek 22. leden 2013 12:02

To již funguje, děkuji.
Jinak netuším, čím to je, ale dnes jsem již otevřel plno pdf a zatím žádný problém, vše se načítá, jak má, prakticky hned a bez padání. I ten soubor, co jsem postoval výše.
Včera večer mi teda opět padnul systém a to už jsem se vším sekl...třeba to tím tvrdým restartem zabilo nějakej bug :D
No, uvidím po čase, nebudu činit předběžné závěry.

Odpovědět