MX5 se jeví jako Maxthon 4

Nejnovější verze prohlížeče Maxthon pro Windows, Mac
Odpovědět
Uživatelský avatar
Homer
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 7. červen 2017 19:36

MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 7. červen 2017 19:45

Dobrý den,
mám nainstalovanou nejnovější verzi Maxthonu 5.0.4.3000. Bohužel detekuje se jako by to byla stará "čtyřková" verze. Mám problém se zobrazením některých stránek, např. emailů na Centrumu nebo na Seznamu- píší mi, že mám zastaralou verzi prohlížeče. Nemohu sledovat TV přes internet, což byl i problém u starších verzí. Zkoušel jsem přeinstalaci, nainstalovat starou verzi a aktualizovat, bohužel nic nepomáhá. Prosím poraďte. Děkuji

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 345
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 7. červen 2017 20:19

Jak vypadá Nastavení > Pokročilé nastavení > Ostatní > Přizpůsobit UserAgent identifikaci? Je to vypnuté a nebo je nastavený nějaký konkrétní UserAgent?

Uživatelský avatar
Homer
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 7. červen 2017 19:36

Re: MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 8. červen 2017 16:24

Děkuji za odpověď.
Pole "Přizpůsobit UserAgent identifikaci" nebylo zaškrtnuté. Zkusil jsem jej zatrhnout a zvolil postupně nastavení Maxthon, IE11 a Firefox. Bohužel beze změny. Ještě někdy nefunguje tlačítko "zpět", což se právě stávalo u starší verze.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 345
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 8. červen 2017 20:50

Tak bych ještě zkusil toto:
  • Vymazat historii prohlížení (CTRL+SHIFT+DEL) - Vyprázdnit mezipaměť a Odstranit další data webů
  • Pro jistotu v Nastavení > Pokročilé nastavení > Ostatní > Umístění cache - podívat se kde je umístěna cache a manuálně přes Průzkumníka zmazat všechny soubory ve složce.
  • Odinstalovat Maxthona a smazat všechny složky Maxthon5 (Maxthon4) v Program Files (x86)
  • Smazat celou složku c:\Users\**jmeno**\AppData\Roaming\Maxthon5\
  • Nainstalovat znovu MX

OldStanda
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 63
Registrován: 7. srpen 2016 07:18

Re: MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 8. červen 2017 22:08

Zkus ještě toho User Agenta upravit podle tohoto.

Uživatelský avatar
Homer
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 7. červen 2017 19:36

Re: MX5 se jeví jako Maxthon 4

Příspěvek 10. červen 2017 10:33

Děkuji LuCash za radu, už je vše v pořádku. Máte u mě pivo:-)
Ve složce c:\Users\**jmeno**\AppData\Roaming\ byl dokonce i adresář Maxthon 3

Odpovědět