v5.2.0.1500

Nejnovější verze prohlížeče Maxthon pro Windows, Mac
homberg
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 68
Registrován: 27. srpen 2010 19:09

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 23. březen 2018 11:04

Napr. jak se vam zobrazi https://www.nsanedown.com/
Me pouze pri vypnuti Turbo rezimu.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 23. březen 2018 11:17

V pořádku v obou dvou režimech. Jestli to nebude tím tvým změněným user-agentem...

OldStanda
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 65
Registrován: 7. srpen 2016 07:18

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 24. březen 2018 12:06

Když už tam je ta možnost změny UserAgenta, tak proč ji nevyužít. Zjistil jsem, že se u mě ta změna v UA chová divně. Když najedu na https://www.whatsmybrowser.org, tak se i se zapnutým UA objeví verze bez něj a až po obnovení stránky, se zobrazí verze navolená v UA viz. tohle video https://youtu.be/Jt1R3Jo4co0.

P.S. A tu stránku mám v pořádku v obou režimech i se zapnutým UA.

homberg
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 68
Registrován: 27. srpen 2010 19:09

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 24. březen 2018 19:52

Nebude to tim, ze se musi po te zmene restartovat Mx?

Jinak jsem kompletne odinstaloval mou posledni Verzi 5.1.7.2000 i s datama a nainstaloval posledni betu (hned se aktualizovala na 1500). S vypnutym UA me bohuzel porad nehraje video v HorizonGO, takze musim bud zapnout UE v rezimu IE11, nebo UE rezim Maxthon editovat pridanim zaznamu MSIE 11.

homberg
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 68
Registrován: 27. srpen 2010 19:09

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 24. březen 2018 19:59

Tak ta stranka https://www.whatsmybrowser.org hazi opravdu zajimave vysledky. Mam zapnuty UA v rezimu Maxthon a po spusteni me spravne hlasila, ze pouzivam Maxthon. Refreshem stranky jako mavnutim kouzelnym proutkem najednou pry pouzivam Chrome. :)

OldStanda
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 65
Registrován: 7. srpen 2016 07:18

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 25. březen 2018 15:48

Takhle se to chová stejně i na jiných info stránkách:
http://mybrowserinfo.com/
http://www.thismachine.info/
tzn. při prvním najetí ukáže verzi Chrome/61.0.3163.79 a po obnovení stránky Chrome/65.0.3325.162, takže to je podle mě bug v tom UA.

P.S.
Ta druhá mě vyhodnocuje prohlížeč jako Opera 51 :-D

OldStanda
Kabrňák
Kabrňák
Příspěvky: 65
Registrován: 7. srpen 2016 07:18

Re: v5.2.0.1500

Příspěvek 29. březen 2018 09:37

Ve verzi 5.2.0.2000 je to už O.K.

Odpovědět