Místo video - zelená obrazovka

Všeobecně o prohlížečích Maxthon
Odpovědět
FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 19. červenec 2015 20:53

Dobrý den, v prohlížeči Mathon často procházím příspěvky na facebooku a už delší dobu se mi místo videa na facebooku spustí jen zvuk a zelená obrazovka místo videa, pro jistotu jsem aktualizoval asi 3x flash player, ale nepomohlo to. Zkoušel jsem spustit videa například v Google Chrome a tam šli normálně.

Dodávám, že na youtube mi videa jdou. Nevím přesně na kterých stránkách nejdou jak mají.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 20. červenec 2015 18:00

Jakou máš verzi Maxthonu? Pokud poslední, hodil by se nějaký příklad, kde přesně to zlobí.

Jinak Maxthon základně používá WebKit jádro (Turbo režim), jenž používá Flash obsažený přímo v Maxthonu, ten nejde aktualizovat běžným nainstalováním Flashe.
Maxthon v Retro režimu používá jádro Internet Exploreru -> Trident, tam jde Flash aktualizovat běžnou cestou.

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 21. červenec 2015 19:04

Mám nejnovější verzi nejspíše základního prohlížeče, který se dá stáhnout na hlavní stránce. Verze - 4.4.6.2000. Jak jsem psal, blbne mi to na všech videích z Facebooku, na jiných stránkách, krom Youtube (tam to jde v pohodě), jsem to nezkoušel.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 21. červenec 2015 20:43

Youtube přehrává videa přes HTML5, na Facebooku se přehrávají přes Flash.

Zkus na Facebooku přepnout zobrazovací režim.
Nebo můžeš zkusit smazat Flash v Maxthonu, pak se použije nainstalovaný Flash, umístění souboru: Maxthon\Core\Webkit\Npplugins\NPSWF32...

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 21. červenec 2015 22:23

Tak jsem odstranil ten Flash jak jste psal, ovšem to nepomohlo, přenul jsem režim, ale to se mi zobrazovalo místo videa oznámění že si musím stáhnout Flash player. Stáhnul jsem ho a chvilku to šlo, ale potom to zase přestalo jít.

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 23. červenec 2015 15:16

Co mám tedy dělat?

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1505
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 23. červenec 2015 15:56

Zkus ještě přeinstalovat na poslední beta verzi: http://dl.maxthon.com/mx4/mx4.4.7.600-beta.exe

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 23. červenec 2015 22:36

Bohužel, ani to nepomohlo.

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 25. červenec 2015 14:49

Ještě nějaké nápady?

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 311
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 26. červenec 2015 16:50

Zkus to ještě přes přenosnou (portable) verzi, tam by to už určitě mělo jít. Pokud to půjde, osobně bych zkusil provést čistou instalaci (odinstalovat a ručně odebrat všechny zbytky, někde tady na fóru je přesnější popis)...

Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

FreyMaa
Bažant
Bažant
Příspěvky: 7
Registrován: 19. červenec 2015 20:48

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 26. červenec 2015 18:21

Jo... Akorát je problém, že jaksi nechápu, co že s tím vlastně mám udělat? Prosím o vysvětlení jako lajkovi. Absolutně netuším co to je ta portable verze a nechápu jak provést čistou instalaci.

Uživatelský avatar
R3gi
Admin
Admin
Příspěvky: 311
Registrován: 9. leden 2014 18:58

Re: Místo video - zelená obrazovka

Příspěvek 28. červenec 2015 17:15

Omlouvám se, psal jsem přes mobil. Návod na čistou instalaci je popsán zde.
Přenosnou verzi lze stáhnout z maxthon.com. Tu stačí jen někam rozbalit a spustit maxthon.exe.
Není to příliš elegantní řešení, ale mělo by to fungovat.
„Je mi líto, mé možnosti jsou omezené. Musíš se ptát správně.“ [Já, robot]

Odpovědět