Nová tvář maxthon.cz
Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá. Zde můžete přímo komunikovat s adminy, moderátory a dalšími členy týmu Maxthon.cz.
Pokud máte nějaký dotaz, problém, připomínku či nápad na zlepšení fungování tohoto webu a jeho souvisejících aktivit, zde je to pravé místo
Pokud máte nějaký dotaz, problém, připomínku či nápad na zlepšení fungování tohoto webu a jeho souvisejících aktivit, zde je to pravé místo

Nová tvář maxthon.cz
Chci jen rict, ze ta starsi tvar maxthon.cz se mi libila vic. To nove se mi zda takove jakoby prazdne - opustene.
Re: Několik problémů
jsme sice v trochu jinem tematu, ale take to na me tak pusobi
Re: Několik problémů
Plný souhlas, stará verze maxthon.cz byla lepší!! 

Re: Nová tvář maxthon.cz
//presunuto
a mam navrh jetli by na maxthon.cz jako na hlavni ceske strance nemelo byt nekde nahore viditelne pole pro stazeni Maxika?
a mam navrh jetli by na maxthon.cz jako na hlavni ceske strance nemelo byt nekde nahore viditelne pole pro stazeni Maxika?
Odpověď je asi následující.
Vzhledem k děravosti phpbb2 jsme byli donuceni k přechodu na phpBB3.
S tím se váže i odstranění spousty věcí, které byly v rámci starých stránek.
Bohužel portálové řešení, které bylo v rámci maxthon.cz, není stále připraveno na phpBB3 a tím je dáno i zrušení aditivních vlastností, které byly dříve.
Navrhni jak by to mělo vypadat, a já to tam šoupnu.
Vzhledem k děravosti phpbb2 jsme byli donuceni k přechodu na phpBB3.
S tím se váže i odstranění spousty věcí, které byly v rámci starých stránek.
Bohužel portálové řešení, které bylo v rámci maxthon.cz, není stále připraveno na phpBB3 a tím je dáno i zrušení aditivních vlastností, které byly dříve.
Navrhni jak by to mělo vypadat, a já to tam šoupnu.
myslim to pro lidi co prijdou na tyto stranky poprve s tim, ze by si nekde mohli tento prohlizec stahnout, treba dat nekde vedle nebo pod nadpis Maxthon CZ (nebo do prvniho bloku fora?) odkaz Stahnout Maxthon a vedle i treba pro cestinu, kdyz vyvojari nejak opomiji pridavat novejsi preklady http://addons.maxthon.com/en_us/post/2173
dobra prace, jeste by to chtelo aby se po najeti ukazala rucka a pred to bych aspon napsal at to tam neni jen tak samotne:
Maxthon
internetový prohlížeč
Maxthon
internetový prohlížeč
ručka se mi ukazuje ;(
hod tam cursor: pointer; 

až bude čas, udělám, prohlédnu.
ted to vypada lip
nebo by bylo mozna dobre za nadpis Maxthon CZ pridat text jako - stránky internetového prohlížeče...
nebo by bylo mozna dobre za nadpis Maxthon CZ pridat text jako - stránky internetového prohlížeče...
Chýba mi tu zoznam pluginov kde by bol popis a odkaz na stiahnutie a podtým komentár k tomu. Je síce forum o pluginoch tu ale je dosť neprehľadné 

o podobne tema sem se snazil tady: http://maxthon.cz/viewtopic.php?f=2&t=332 (je to hned prvni tema ve foru Pluginy - nastavene jako dulezite) nazev pluginu pak staci zadat do vyhledavace na strankach addonu: http://addons.maxthon.com/cs
Jedná se o fórum, takže tam se diskutuje.racto píše:Chýba mi tu zoznam pluginov kde by bol popis a odkaz na stiahnutie a podtým komentár k tomu. Je síce forum o pluginoch tu ale je dosť neprehľadné
Opravdu budeš muset zajít na link daný v předchozím příspěvku.
Neco je spatne, cele forum mam rozhozene, a pisu jak arab - rozumejte - komplet zprava doleva, i cele forum (texty atd) je zarovnano k prave strane! Co se to deje?