Ja jsem postupoval asi takhle: zacal jsem jako obvykle na nejakem IE, pak z IE6 sem presel na Firefox, pak na IE7
Jaký prohlížeč jste používali před Maxthonem?
Jaký prohlížeč jste používali před Maxthonem?
Jen tak ze zajimavosti se ptam jake prohlizece jste pouzivali predtim?
Ja jsem postupoval asi takhle: zacal jsem jako obvykle na nejakem IE, pak z IE6 sem presel na Firefox, pak na IE7
(k nemu sem pridal IE7Pro) a pak jsem se rozhodoval nad Operou, ale zvolil jsem Maxthon 2. 
Re: Jaký prohlížeč jste používali před Maxthonem?
Nejdříve klasicky IE, pak Opera, Firefox, Maxthon 1,2
Asi tak, IE6 a pak jak jsem hledal, a jako první prohlížeč, který se mi líbil, byl jednoduchý, použitelný a prostě v pohodě byl tenkrát ještě MyIE
, a pak to postupně šlo na Maxthon, a Maxthon 2. Ostatní prohlížeče mi jdou nějak mimo. Když musím užívat FF na jiných PC, je to utrpení
. Hold síla zvyku.
IE6>MyIE>Maxthon
IE6>MyIE>Maxthon
jeste si zapomnel zahlasovatMedved píše:Nejdříve klasicky IE, pak Opera, Firefox, Maxthon 1,2
IE 2, hned po tom jsem zjistil že je na ho*no a přešel jsem na Necky (občas je používám dodnes) 
jo a výbornej je taky Lynx
jo a výbornej je taky Lynx
Osobně jsem nejdříve používal Operu. Poté jsem kvůli instalačním souborům (.xml) přešel na mozillu. A nyní používám Maxthon 3. 
Offline → Internet Explorer 8 → Google Chrome → Opera → (Vydání „nové“ Opery – hledání alternativy) Firefox, Avant, Lunascape, …, Sleipnir, CoolNovo → Opera 12.15 → Opera 12.15 + Maxthon Cloud Browser 4.2.1.1000 → ???
Tak hlavně jsem používal Mozilla Firefox. Zkoušel jsem i jiné jako Opera a Google Chrome, ale vždycky jsem skončil zpět u Firefoxu. 
Momentálně přecházím na Maxthon z Opery. Jelikož mi Maxthon sedí jako dobrý prohlížeč v mobilu, přecházím na něj i na PC. Doufám, že to bude lepší jak Opera.
CPU Intel Pentium G3258 4,2GHz - MB MSI B85-G43 - GK Gainward GeForce GTX 960 Phantom - RAM EVOLVEO Zeppelin Gold 16GB 1333 - HDD Western Digital Caviar 1TB - CASE MODECOM BULLDOZER
Kdyžtak se na cokoli zeptej, rádi tu poradíme.
Abych taky doplnil svojí prohlížecí historii...
PC: IE4 na Win95 (na střední byl Netscape s Win 3.11 for Workstation) > IE5.5 > IE6 > MyIE(2) > Maxthon 1 > Mx 2 mi nevyhovoval, tak jsem používal stále 1 a pak různě střídal FF, O, Ch > Maxthon 3 > Maxthon 4 > Maxthon 5
Mobil: integrovaný v Sony Ericsson T610 > integrovaný v Sony Ericsson K700 > Opera Mobile na Windows Mobile > Maxthon na Androidu
PC: IE4 na Win95 (na střední byl Netscape s Win 3.11 for Workstation) > IE5.5 > IE6 > MyIE(2) > Maxthon 1 > Mx 2 mi nevyhovoval, tak jsem používal stále 1 a pak různě střídal FF, O, Ch > Maxthon 3 > Maxthon 4 > Maxthon 5
Mobil: integrovaný v Sony Ericsson T610 > integrovaný v Sony Ericsson K700 > Opera Mobile na Windows Mobile > Maxthon na Androidu
Firefox dlouho v počátcích od roku cca 1997, když začal Chrome, přešel jsem jako jeden z prvních k němu. Pak jsem na něm byl až do letoška, kdy jsem nainstaloval maxthon. Střídám jej s Edge. Myslím, že MS oproti IE se poučil. Jako zajímavost bych uvedl, že jsem kdysi hodně dávno zkoušel i maxthona...