Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Fórum o prohlížeči Maxthon 2
Zamčeno
lives
Bažant
Bažant
Příspěvky: 2
Registrován: 15. květen 2008 16:34

Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 15. květen 2008 16:39

U maxthonu 1.5 tohle bylo výchozí chování, v menu dokonce bylo zaškrtávátko zakázat vícenásobné spuštění (při odškrtnutí se Maxthon spouštěl kolikrát jsem chtěl). Maxthon 2 mi místo dalšího spuštění jen zmenší okno.

Je to výhodné když člověk má otevřeno tolik záložek, že už přestávají být čitelné, případně když serfuju kolem jednoho tématu a mezitím potřebuju něco jiného - tak se to neplete mezi sebe apod...

Culprit
Totální SPAMMER
Totální SPAMMER
Příspěvky: 387
Registrován: 29. leden 2007 10:16

Příspěvek 16. květen 2008 06:39

Souhlasím.
Pro tuto chvíli je to znemožněné.
Mírně tuto funkcionalitu nahrazuje split view. Ale opravdu mírně.

Uživatelský avatar
Axel Wers
Mudrc
Mudrc
Příspěvky: 89
Registrován: 28. leden 2008 15:25

Příspěvek 2. červen 2008 16:07

Ahojte,

no táto funkcia mi veľmi chýba v Maxthone 2 a to je jeden dôvod prečo stále používam starý Maxthon.

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Příspěvek 3. červen 2008 10:33

A co takhle oddělení záložky? Není to úplně ono ale já to používám.
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Příspěvek 11. červen 2008 01:48

u prvnich verzi to policko vicenasobne spousteni jeste bylo ale bylo zablokovano
ted' uz nejak nevidim
ale me se stavalo ze se mi maxthon2 spoustel i vic nez jedna kopie psal sem to i v jinem vlakne tady na foru i kdyz mi tvrdili ze to neni mozne ale ja mam i screenshoty
a bylo to zpusobeno tim ze mel sem na mysi tu chybu ze klikala hned dvakrat a bylo to asi dost rychle jelikoz maxthon nestihal kontrolovat jestli uz je spusteno vice kopii

standa.smocek
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 27. červenec 2008 12:24

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 27. červenec 2008 12:41

ha... mě se to také povedlo, klik jsem na ikonu maxthonu aby byla oznacena (na plose) a potom stiskl 2 entery, jeden ten hlavní a jeden u numerické pod plusem, a to tak ze zaroven, nebo tesne po sobe, ale opravdu velice rychle... viz příloha....

max.jpg
vícenás. spuštění.... print screen..
max.jpg (96.72 KiB) Zobrazeno 36030 x

Uživatelský avatar
sioga
Guru
Guru
Příspěvky: 143
Registrován: 7. únor 2008 19:55

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 27. červenec 2008 12:55

mozna je i plug in ktery by dovoloval vicenasobne spusteni ?! :(

standa.smocek
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 27. červenec 2008 12:24

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 27. červenec 2008 13:13

no mohl by, já jsem také na to byl zvyklý ze "starého" maxthonu.... :cry:

case
Bažant
Bažant
Příspěvky: 8
Registrován: 16. prosinec 2007 16:19

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 2. srpen 2008 20:31

Tak to fakt funguje, mam ikonku v dole v liste SNADNE SPUSTENI a staci dvakrat kliknout a hned se spusti 2x. Bomba.

standa.smocek
Bažant
Bažant
Příspěvky: 3
Registrován: 27. červenec 2008 12:24

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 3. srpen 2008 02:52

No jo, ale chtělo by to vymyslet jak to udělat aby se mohl další Maxthon spustit již při spuštěném Maxthonu. Myslel jsem na zásah do registru, nebo tedy ten plug-in, neuměl by tohle někdo???

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 14. únor 2009 08:40

pro Maxthon 2.5.1:
hnedka píše:Jeden tip:
Pokud by chtel nekdo umoznit, aby bezelo vic instanci naraz, tak staci zmenit v Maxthon.exe byte na pozici 0xC6DC6 z 0x74 na 0x75. Zvladne jakykoli hex editor. Pak muzete nastartovat tolik instanci kolik jenom chcete. Ale delate to na sve riziko a doporucuji vse predem zalohovat. Pravdepodobne je to defaultne zakazano z velmi dobreho duvodu a ne jen tak pro buzeraci uzivatelu. A funguje to jen na nejnovejsi verzi.

Uživatelský avatar
shaana
Blázen na kopci
Blázen na kopci
Příspěvky: 309
Registrován: 28. leden 2007 21:17

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 15. únor 2009 16:28

Pěkný háček, díky za info :)
Verze: Maxthon 1 Poslední, Maxthon 2 Poslední, Maxthon 3 Poslední...

Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 18. únor 2011 02:48

Jen pro doplnění... :)
Maxthon 2 podporuje více instancí od verze 2.5.16
Maxthon 3 podporuje více instancí od verze 3.0.19.2000

abbe
Hibernující křeček
Hibernující křeček
Příspěvky: 23
Registrován: 3. září 2008 20:32

Re: Jak povolit vícenásobné spuštění maxthonu?

Příspěvek 26. květen 2011 11:09

Desktops on Sysinternals (nyní MS) pomůže. Ale měl by ho Rusinovič aktualizovat, pod W7 má problémy s grafikou.

Zamčeno