CTRL+Enter, RSS

Fórum prohlížeče Maxthon 3
Odpovědět
-=W=-
Bažant
Bažant
Příspěvky: 1
Registrován: 13. leden 2011 16:49

CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 13. leden 2011 16:58

Ahoj,

nevite nekdo, jak se da upravovat doplnovani URL adres..?? Ve starem Maxthonu jsem mel nastavene, ze kdyz jsem dal CTRL+Enter, tak se mi v adresnim radku doplnilo pred zadane slovo "http://" a za slovo ".com" a treba na kombinaci CTRL + Shift + Enter jsem mel, ze se mi doplnilo CZ. Tady jsem ale nic takoveho nenasel.. Nevite nekdo o nejake moznosti, jak si toto nastavit..? Ve dvojce to slo..

A pak bych mel jeste jednu vec.. Ve dvojce byla jedna ze zalozek v bocnim panelu mimo historie a oblibenych aji polozka RSS kanaly, ale tady jsem nic takoveho taky nenasel..

Dik moc za odpoved,

Zatim ahoj,

Fox

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 13. leden 2011 19:15

RSS čtečka bude v další verzi, už v 3.0.20.1000 je vidět, když se do adresního řádku zadá: about:reader

Ctrl+enter ještě v třetí řadě konfigurovat nejde.

shark
Bažant
Bažant
Příspěvky: 4
Registrován: 3. září 2008 11:28

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 18. únor 2011 12:15

ctrl+enter ....a nejde to nejak zadat primou editaci nejakeho ini souboru nebo tak neco ? je to v podstate jedina vec, na kterou sem maximalne zvyklej z m2 a brani tomu, abych zacal naplno vyuzivat m3, i kdyz moznost nastaveni m2 je perfektni a u m3 mi to schazi

m3 jsem zacal pouzivat proto, ze v m2 uz byly nejake problemy se zobrazenim nekterych stranek.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 18. únor 2011 21:41

A měl jsi v Mx2 povolené zobrazování přes IE8?

V Mx3 je to nejspíš zatím ještě pevně nakódované...

Návštěvník

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 20. únor 2011 14:40

ano, ie8 mam v mx2 zapnute, nicmene zobrazeni stale neni uplne idealni.

jenom pro ilustraci uvedu priklad. podivejte se na web http://www.konzolista.cz v mx2 a v mx3 s webkitem. a takovy problem ma vice webu.
samozrejme to neni neprekonatelny problem , coz je videt i z toho, ze mx2 stale vyuzivam.
mx3 se snazim ted pouzivat, nicmene vsiml jsem si ze zatim neni tak rychly jako konkurence ale i mx2. ale to se doufam zlepsi.

Uživatelský avatar
dev
Admin
Admin
Příspěvky: 1507
Registrován: 7. červen 2008 14:33

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 20. únor 2011 18:00

Aha, IE8 tyto CSS novinky vážně nezvládá.

Nicméně Mx3 by měl být rychlejší, zkus v menu vypnout proxy.

Uživatelský avatar
LuCash
Admin
Admin
Příspěvky: 352
Registrován: 28. únor 2011 20:43

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 28. únor 2011 20:59

také se přimlouvám za možnost nastavení "Ctrl+Enter" apod.

hasdf

Re: CTRL+Enter, RSS

Příspěvek 6. červenec 2011 14:54

Těžký opruz že tady tohle nastavení chybí...

Odpovědět