Maxthon 3 RC
Maxthon 3 RC
Z Maxthona 3.0.15 RC3 mám zatiaľ veľmi silne zmiešané pocity. Na jednej strane je dobré, že oproti Mx2 konkuruje najnovším ostatným prehliadačom, že pod ním fungujú pluginy na stránkach, ktoré mi nefungovali pod Mx2 (Na akom jadre beží MX3? Nevyzerá to že by pod IExplorerom), ale som sklamaný z toho "množstva" funkcií. Mne chýba sťahovanie flv súborov, zachytenie screenu obrazovky a ešte kopa drobných volovín, ktoré využívam že o nich ani neviem. Či už je moderné sa opičiť po Google Chrome a dať browseru len základnu výbavu v tvare Dopredu a Dozadu a to je tak všetko?
Re: Maxthon 3 RC
Co ti nefungovalo na Mx2???
Mx3 používá základně WebKit (Chrome) a funkce mají přidávat postupně...
Mx3 používá základně WebKit (Chrome) a funkce mají přidávat postupně...
Re: Maxthon 3 RC
Nefungovali mi niektoré javascripty, ktoré fungovali na Opere, Chrome a Firefoxe.
Ono je síce pekné, že vo finálnej verzii bude takmer všetko čo bolo v Mx2, ale keďže všetci veľmi dobre poznáme rýchlosť akou sa tento prehliadač vyvíja tak to potrvá roky.
Je mi ľúto ako Maxthon dopadol, bol to môj veľmi obľúbený prehliadač. Ale Mx3 je zatiaľ pre mňa nepoužiteľný a na plnú verziu sa mi nechce čakať. Prešiel som na Operu, oproti Mx2 je neskutočne rýchla. Keď Mx3 bude naozaj hotový (za tých niekoľko rokov) tak rád ho vyskúšam, ale fakt už nemám chuť čakať. Všetko im dlho trvá, venujú sa nepodstatným veciam a tým sa všetko naťahuje.
Ono je síce pekné, že vo finálnej verzii bude takmer všetko čo bolo v Mx2, ale keďže všetci veľmi dobre poznáme rýchlosť akou sa tento prehliadač vyvíja tak to potrvá roky.
Je mi ľúto ako Maxthon dopadol, bol to môj veľmi obľúbený prehliadač. Ale Mx3 je zatiaľ pre mňa nepoužiteľný a na plnú verziu sa mi nechce čakať. Prešiel som na Operu, oproti Mx2 je neskutočne rýchla. Keď Mx3 bude naozaj hotový (za tých niekoľko rokov) tak rád ho vyskúšam, ale fakt už nemám chuť čakať. Všetko im dlho trvá, venujú sa nepodstatným veciam a tým sa všetko naťahuje.