definitivni verze ?
definitivni verze ?
Jsem uzivatel M 1 dlouhou dobu a cekam na definitivni verzi 2,neumim resit chyby a upravovat prohlizec a tak me stejne nic jineho nezbyva,kdy odhadujete ze bude k dispozici?
Nikoli.Anonymous píše:nastaveni zvladam,jde mi o opravy pripadne o chyby se kterymi se zde perete a jde vam to dobre,pokud nainstaluji 2,nebude se snazit prepsat 1 jako treba nove verze icq ?
Maxthon 1 se instaluje do standard adresáře <program files folder>/Maxthon
Maxthon 2 se instaluje do standard adresáře <program files folder>/Maxthon 2
Pokud určíš jinak bude to jinak. Ale toto bych ti nedoporučoval, nechal bych standardní nastavení instalačního adresáře a pak v klidu nainstaloval.
Jistota: Při instalaci se ubezpeč, že se instaluje do jiného adreáře než máš nainstalovaný Maxthon 1
Vyzkoušel jsem a funguje.Anonymous píše:nasel jsem,jeste jedna drobnost,proc kdyz nastavim v zobrazeni velikost pisma nezustane nastavena po dalsim spusteni?
Přímo v centrum nastavení > Hlavní je možnost "Základní zvětšení stránky" pokud si zde nastaviš velikost a následně klikneš na použít. Pří následujícím strartu Maxthonu jsou všechny stránky zobrazeny v daném zvětšení stránky.
Přesně je to tak jak jsem psal výšemilan píše:mam na mysli zobrazit-velikost pisma-nejvetsi
velke
stredni
male
nejmensi
po restartu opet nastaveno na stredni,pouzivam velke.Dekuji panove.
Jiným způsobem neví jak toho docílit.Culprit píše:Vyzkoušel jsem a funguje.Anonymous píše:nasel jsem,jeste jedna drobnost,proc kdyz nastavim v zobrazeni velikost pisma nezustane nastavena po dalsim spusteni?
Přímo v centrum nastavení > Hlavní je možnost "Základní zvětšení stránky" pokud si zde nastaviš velikost a následně klikneš na použít. Pří následujícím strartu Maxthonu jsou všechny stránky zobrazeny v daném zvětšení stránky.